Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Στα δικαστήρια η ΠΟΣΠΕΡΤ


Την ώρα που η ΠΟΣΠΕΡΤ έστειλε απεργιακό εξώδικο στη διοίκηση της ΕΡΤ, για το θέμα της μη υπογραφής ΣΣΕ με τους εργαζόμενους, εδώ και καιρό και με ανοιχή ημερομηνία για τη διεξαγωγή απεργιακής κινητοποίησης, η διοίκηση των ακριβοπληρωμένων της ΕΡΤ (από τα χρήματα των πολιτών), σέρνει στα δικαστήρια την ΠΟΣΠΕΡΤ. Επισυνάπτουμε τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, καθώς και μια φωτο αρχείου (αυτός δίπλα στον Παναγόπουλο, ποιός είναι?):

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
2/9/2009
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
για να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ τις Σ.Σ.Ε. στις ΔΕΚΟ !
Η κατάφωρη προσβολή του θεσμού των Σ.Σ.Ε. και του Ο.ΜΕ.Δ. και η επίθεση που ακολουθεί η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και ο πρόεδρος της κατά της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ., με ανίσχυρα ψεύδη και προκλητικές συκοφαντίες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διασπάσει το Συνδικαλιστικό Κίνημα ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ στη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του με κάθε τρόπο, έχει ξεπεράσει κάθε όριο!
Στα δικαστήρια σέρνει την ΠΟΣΠΕΡΤ και τον Ο.ΜΕ.Δ. για την Ε.Σ.Σ.Ε.,προκειμένου να σταματήσει τον ορισμό Διαιτητή που έχει οριστεί να γίνει την Παρασκευή το πρωί,επικαλουμένη κυρίως το άρθρο 56 του 3691/2008 για εξαίρεση των ΔΕΚΟ από τις διαδικασίες του Ο.ΜΕ.Δ. και τη Διαιτησία, του οποίου η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της Αντιπολίτευσης και των Νομικών Κύκλων!
Για πρώτη φορά επιδιώκουν την εφαρμογή και την ενεργοποίηση του στις Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας και αυτό αποτελεί ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!Μετά την επίθεση των τραπεζιτών ενάντια στην Ο.Τ.Ο.Ε. στο στόχαστρο έχουν μπει οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ!
Αυτή η επίθεση κάνει επιτακτική την ανάγκη από την εργατική πλευρά,ομόθυμης αντιμετώπισης της επίθεσης και κάθε μεθόδευσης σε βάρος των Ομοσπονδιών και του Ο.ΜΕ.Δ.
Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση εργαζομένων Κοινής Ωφέλειας, τη Γ.Σ.Ε.Ε. και το Ε.Κ.Α. να αντιδράσουν σε αυτή την επίθεση της εργοδοτικής πλευράς και της κυβερνητικής πολιτικής, που πιστά εφαρμόζοντας κατευθύνσεις της Ε.Ε. οδηγεί σταθερά ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Συνταγματικού Δικαιώματος των Σ.Σ.Ε.,αρχίζοντας από τις ΔΕΚΟ, εξουδετερώνοντας και το θεσμό του Ο.ΜΕ.Δ.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταγγέλλει κατηγορηματικά αυτή την προκλητική αυθαιρεσία, και σας καλεί αύριο 13:30’ στο ΚΤΗΡΙΟ 5 στην Ευελπιδων, κατά την εκδίκαση της ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ και προκλητικής προσφυγής της Ε.Ρ.Τ. κατά της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και του Ο.ΜΕ.Δ. για τη μη υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: