Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επίλυση προβλήματος


Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ 27 Σεπτέμβρη 2010
Κοινοποίηση: Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο
με την παράκληση της πρωτοκόλλησης



Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Σεπτέμβρη 2010 συνάντηση μεταξύ των Α. Αντωνόπουλου (υποψήφιου μέλους της ΕΣΗΕΑ) και Ν. Μπράτσου (τακτικού μέλους της ΕΣΗΕΑ) με πρωτοβουλία του πρώτου.
Συζητήθηκε το θέμα που είχε προκύψει το 2004 στα πλαίσια του Ρ/Σ "επικοινωνία 94FM" που οδήγησε εκείνη την περίοδο, σε καταγγελία στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και έκλεισε με τη συμφωνία ότι εκείνη την περίοδο έγιναν άστοχες κινήσεις από την πλευρά του Α. Αντωνόπουλου, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντωνόπουλος συμμετείχε στο Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης ως εκπρόσωπος δημοτικής παράταξης και ο κ. Μπράτσος ήταν εκπρόσωπος των συντακτών στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Από την πλευρά του τότε εκπροσώπου στο μικτό συμβούλιο Ν. Μπράτσου, τονίστηκε ότι μια συνδικαλιστική οργάνωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργεί εκδικητικά, αλλά να δίνει ευκαιρίες στους συναδέλφους να εντάσσονται στο εσωτερικό της και να λειτουργούν με βάση τους κανόνες της συναδελφικής αλληλεγγύης και της δεοντολογίας.
Στα πλαίσια αυτά, η διαμάχη του παρελθόντος θεωρείται ληγμένη, με υποχρέωση του κ. Αντωνόπουλου με την από εδώ και πέρα πορεία του να αποδείξει ότι κινείται με τους κώδικες που ορίζει το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ.
Στα πλαίσια αυτά και αποδεχόμενος την ειλικρινή θέληση και τις δεσμεύσεις του κ Αντωνόπουλου, ο κ. Μπράτσος αποσύρεται από οποιαδήποτε διαδικασία ενστάσεων κατά της εγγραφής του συναδέλφου.
Προς αποφυγή παρερμηνειών από τρίτα πρόσωπα του περιεχομένου της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών το περιεχόμενό της αποτυπώθηκε γραπτά και ενυπόγραφα.



Α. Αντωνόπουλος Ν. Μπράτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: