Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Για το Κανάλι 1...


...δείτε το δημοσίευμα από το τελευταίο μας τεύχος και ακολούθως περάστε στο κείμενο από τον 984...

Aπόσπασμα από συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γ. Μίχα στον "Αθήνα 984" και τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη (verbatim).
"(Ιάσων Τριανταφυλλίδης:) - Με τον δημοτικό σταθμό τι θα κάνετε;
(Γιάννης Μίχας:) -Πάντως δεν θα συνεχίσω να πληρώνω 3 εκατ. ευρώ και 108 εργαζόμενους για ακροαματικότητα 0,01%. Θα προτείνω τη συνολική ανασύνταξη του σταθμού: οι εργαζόμενοι που θα παραμείνουν στο κανάλι θα είναι λιγότεροι από 50 και οι υπόλοιποι,δεν θα απολυθούν, αλλά θα πάνε στον Δήμο, εφόσον είναι μόνιμοι. Για να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα να γίνει ένα πραγματικά δημοτικό ραδιόφωνο. Δεν μπορεί να προσπαθείς να ανταγωνιστείς ιδιωτικούς σταθμούς...
(Ι.Τ.) -Δεν είναι ανάγκη αυτό. Μπορείς να κάνεις πρότυπο ραδιόφωνο, όχι δημοτικό, αλλά πρότυπο.(Γ.Μ.) - Εμείς θα καλέσουμε ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν από ραδιόφωνο. Θα συνεργασθούμε με αυτούς ανοιχτά. Δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν, επειδή αυτό προσπαθούν να μεταφέρουν οι συνυποψήφιοί μου, όπως έγινε επειδή είπα ότι οι 1500 εργαζόμενοι θα πρέπει να δουλεύουν το ωράριό τους και με κατηγορεί ο κ. Μαντούβαλος ότι αν έρθει ο Μίχας δήμαρχος στον Πειραιά θα σας βάλει να δουλεύετε 8ωρο".

Κάτω τα χέρια από το Κανάλι 1. Διαγραφή του Χρέους. Απαγόρευση των απολύσεων. Κανένας δημοσιογράφος, τεχνικός, διοικητικός δεν είναι αναλώσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: