Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Κινητοποιήσεις στα δημοτικά ΜΜΕ


Γενική συνέλευση πραγματο- ποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον "επικοινωνία 94FM" (φωτο από την ψηφοφορία) κατά την οποία αποφάσισαν επίσχεση εργασίας αν δεν πάρουν γραπτές δεσμεύσεις για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων και την ομαλοποίηση της κατάστασης, από όλους τους υποψήφιους δημάρχους (κυρίως από τους αντιπολιτευόμενους τη νυν δημοτική αρχή, που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν).
Ακολούθως έγινε μαζική επίσκεψη στα προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων (δεύτερη φωτο) για ενημέρωση και μέχρι αύριο αναμένονται τα γραπτά ντοκουμέντα, που θα κρίνουν αν το ντιμπέιτ της Πέμπτης στο ραδιόφωνο θα γίνει ή αν θα έχουν κατέβει τα ρολά.
Εκτός των εργαζόμενων στο σταθμό συμμετείχαν ο Δημήτρης Καμαρινόπουλος πρόεδρος της ΕΤΕΡ, ο Νάσος Μπράτσος (Financial Crimes - ΕΣΗΕΑ) και ο Χρήστος Πραμαντιώτης μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ και εκπρόσωπος του σχήματος Παρατύπως.




2)Παράλληλα και οι εργαζόμενοι στον 984 πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, όπου ηαπόφασή τους ήταν να προτείνουν στην ΕΣΗΕΑ την κήρυξη στάσετων εργασίας πρωί και απόγευμα με παράλληλη προβολή των θέσεων των εργαζομένων για διατήρηση των δημοτικών ΜΜΕ. Υπενθυμίζουμε ότι ο νόμος του απόβλητου από την πολιτική και τα ΜΜΕ, Ρουσόπουλου (που η κυβέρμηση διατηρεί), υποχρεώνει για την αδειοδότησή τους τη μετατροπή τους σε Α.Ε. με παράλληλες όμως συνέπειες στη βιωσιμότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: