Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι εξελίξεις στην ΙΜΑΚΟ


Η ΕΣΠΗΤ και Η ΠΕΛ έχουν σήμερα στάση εργασίας 4.00-7.00. Την ώρα αυτή θα γίνει συνέλευση στην ΙΜΑΚΟ.
Η ΕΣΠΗΤ - ΠΕΛ - ΕΠΠΗΤ θα κηρύξουν απεργία για Παρασκευή - Δευτέρα. Εφόσον καλεστούν συγκεντρώσεις για ενημέρωσή σας σας δίνουμε και τη διεύθυνση της ΙΜΑΚΟ.
Η ΙΜΑΚΟ είναι πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηρακλείου, στην οδό Μαρίνου Αντύπα (παράλληλη με τις γραμμές του τρένου), 200 μέτρα από τον ΗΣΑΠ με κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο, δίπλα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Με αυτοκίνητο ή μηχανή στη διασταύρωση της Βεΐκου-Κύμης με το φανάρι του ΟΑΚΑ, στρίβουμε αριστερά όταν ερχόμαστε από Αθήνα. Αν ερχόμαστε από Αττική οδό (κόμβος ΟΑΚΑ και όχι κόμβος Ηρακλείου) στο ίδιο φανάρι μπαίνουμε δεξιά και στα 150 μέτρα έχουμε την ΙΜΑΚΟ στο δεξί μας χέρι.



ANAKOINΩΣΗ ΕΣΠΗΤ

"Μετά την απόφαση της ΙΜΑΚΟ ΑΕ να προχωρήσει σε εκτεταμένο αριθμό απολύσεων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και μάλιστα με χρήση πρωτόγνωρων πρακτικών προσβολής της ατομικής και εργασιακής αξιοπρέπειας των απολυθέντων, με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης και φρουρών ασφαλείας (!), τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΠΗΤ και της ΠΕΛ σε συνεδριάσεις τους την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 αποφάσισαν την πραγματοποίηση δύο 24ωρων απεργιών στην ΙΜΑΚΟ Α.Ε., την Παρασκευή 1 Απριλίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το πρωί του Σαββάτου 2 Απριλίου και τη Δευτέρα 4 Απριλίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το πρωί της Τρίτης 5 Απριλίου 2011, με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων."

Δεν υπάρχουν σχόλια: