Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συμμετοχές στην απεργία


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 197
Μέλος: Ε.Κ Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.
Πάτρα 12/6/2011 Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20, τηλ. 6945588751

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στην πανελλαδική 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στην οποία συμμετέχει η ομοσπονδία μας (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.) από 06.00 π.μ της Τετάρτης 15 Ιουνίου έως 06:00 π.μ. της Πέμπτης 16 Ιουνίου. Από κοινού με όλους τους συναδέλφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και το σύνολο των ελλήνων, αγωνιζόμαστε ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης που φέρνουν εμάς και τις οικογένειες μας ακόμη πιο κοντά στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. Παλεύουμε και απαιτούμε:
1) Να υπογραφούν ικανοποιητικές ΣΣΕ.
2) Να σταματήσουν οι αυθαίρετες περικοπές των αποδοχών και οι απαράδεκτες καθυστερήσεις δεδουλευμένων, που ξεπερνούν τους τέσσερις μήνες.
3) Να διασφαλιστούν οι θεσμικές κατακτήσεις.
4) Να μη γίνουν απολύσεις.
5) Να στελεχωθεί επιτέλους το Σ.ΕΠ.Ε και το Ι.Κ.Α με ικανό αριθμό ελεγκτών, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία που οργιάζει και οδηγεί στην εξαθλίωση εργαζόμενους και ταμεία ασφάλισης.
Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μια βάρδια ροής προγράμματος ανά Τηλεοπτικό Σταθμό, και ένα τηλ. συνεργείο για την κάλυψη της πορείας των απεργών και μόνο . Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ΄ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ - ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

2)Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης
Οι Τεχνικοί της Ραδιοφωνίας συμμετέχουμε στην 24ωρη πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 15 Ιουνίου από τις 6 το πρωί.
Με απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας-Θράκης, συμμετέχει με το σύνολο των εργαζομένων (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) σε όλους τους ραδιοσταθμούς, στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, η ΓΣΕΕ και οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.
Σε συντονισμό με το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα και μαζί με όλους τους συναδέλφους μας, διεκδικούμε:
- Να προστατευθούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των τεχνικών σε όλα τα Μέσα. Να εγκαταλειφθεί κάθε μεθόδευση για απολύσεις και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.
- Να διασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης και να σταματήσει η καταλήστευση των μισθών των εργαζομένων σε αυτά με πρόσχημα την «κρίση»
- Να ρυθμιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των τεχνικών που εργάζονται σε διαδικτυακά Μέσα.
- Να εγκαταλειφθεί κάθε σχέδιο συρρίκνωσης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Καλούμε τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας μαζί με το σύνολο των εργαζομένων της χώρας να αντιδράσουμε στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του μνημονίου και στους εντολοδότες τους, εργοδότες.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30πμ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αριστοτέλους 32)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Χατζηγεωργίου Κων/νος, Μπουτσέλη Όλγα

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ http://www.etermth.gr/ ΑΜΑΛΙΑΣ 48, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54640, ΤΗΛ-FAX: 2313 043634

Δεν υπάρχουν σχόλια: