Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αποτελέσματα για ΔΣ ΠΟΕΣΥ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. ψήφισαν εκατόν ογδόντα (180) σύνεδροι και βρέθηκαν εκατόν εβδομήντα εννέα (179) έγκυρα και ένα (1) άκυρο ψηφοδέλτιο. Ως εκ τούτου, το εκλογικό μέτρο είναι 16 ψήφοι. Το αποτέλεσμα έχει ως εξής:

1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
Έλαβε σαράντα οχτώ (48) ψήφους. Ο συνδυασμός λαμβάνει τρεις (3) έδρες από την πρώτη κατανομή (3x16=48), και εκλέγονται κατά σειρά επιτυχίας, ως τακτικά μέλη οι κάτωθι:
1. Κουμπιάς Δημήτρης [Ε.Σ.Η.Ε.Α.] Α΄ Κατανομή
2. Δραγώγιας Δημήτρης [Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.] Α΄ Κατανομή
3. Σπηλιοπούλου Νέλλη [Ε.Σ.Π.Η.Τ.] Α΄ Κατανομή

2ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Έλαβε τριάντα δύο (32) ψήφους. Ο συνδυασμός λαμβάνει δύο (2) έδρες από την πρώτη κατανομή (2x16=32), και εκλέγονται κατά σειρά επιτυχίας, ως τακτικά μέλη οι κάτωθι:
1. Σαββίδης Γιώργος [Ε.Σ.Η.Ε.Α.] Α’ κατανομή
2. Χριστακάκη Αλεξάνδρα [Ε.Σ.Η.Ε.Α.] Α’ κατανομή

3ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Π.Ο.Ε.ΣΥ.»
Έλαβε τριάντα ένα (31) ψήφους. Ο συνδυασμός λαμβάνει μία (1) έδρα από την πρώτη κατανομή (1x16=16) και έχει υπόλοιπο δεκαπέντε ψήφους. Επειδή κατά το καταστατικό οι πέντε έδρες που αναλογούν στους συνέδρους από την Ε.Σ.Η.Ε.Α. ήδη καλύπτονται από άλλους συνδυασμούς από την πρώτη κατανομή, ο «ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Π.Ο.Ε.ΣΥ.» δεν μπορεί να εκλέξει δεύτερο υποψήφιο, εφόσον όλοι του οι υποψήφιοι προέρχονται από την Ε.Σ.Η.Ε.Α.. Συνεπώς εκλέγεται κατά σειρά επιτυχίας ο: Ντελέζος Κωνσταντίνος [Ε.Σ.Η.Ε.Α.] Α’ κατανομή

4ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
Έλαβε είκοσι δύο (22) ψήφους. Ο συνδυασμός λαμβάνει μία (1) έδρα από την πρώτη κατανομή (1x16=16) από την Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., και διαθέτοντας υπόλοιπο έξι ψήφων λαμβάνει κατά το καταστατικό στη δεύτερη κατανομή άλλη μία από την Ε.Σ.Π.Η.Τ.. Συνεπώς εκλέγονται οι:
1. Δεργιαδές Φίλιππος [Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.] Α΄ κατανομή
2. Κατερίνης Γιώργος [Ε.Σ.Π.Η.Τ.] Β’ κατανομή

5ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ο συνδυασμός λαμβάνει μία (1) έδρα από την πρώτη κατανομή (1x16=16), και με υπόλοιπο τρεις ψήφους δεν λαμβάνει έδρα από τη δεύτερη κατανομή. Εκλέγεται ο:
Ζαγγανάς Ιωάννης [Ε.Σ.Η.Ε.Α.] Α΄ κατανομή

6ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Έλαβε δέκα (10) ψήφους. Ο συνδυασμός δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δεκαέξι ψήφων και δε λαμβάνει έδρα.

7ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Π.Η.Τ.»
Έλαβε έξι (6) ψήφους. Ο συνδυασμός δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δεκαέξι ψήφων και δεν λαμβάνει έδρα, καθώς οι έδρες που αναλογούν στην Ε.Σ.Π.Η.Τ. έχουν ήδη καλυφθεί από άλλους συνδυασμούς.

8ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε.-Ε..»
Έλαβε πέντε (5) ψήφους. Ο συνδυασμός ναι μεν δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δεκαέξι ψήφων. Σύμφωνα όμως με το καταστατικό της Π.Ο.Ε.ΣΥ. η Ένωση (Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε.-Ε.) εκπροσωπείται υποχρεωτικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, και συνεπώς εκλέγεται ο:
Ασβεστάς Άγγελος [Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε.-Ε.]

9ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)»
Έλαβε τρεις (3) ψήφους. Ο συνδυασμός δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δεκαέξι ψήφων, και επειδή οι θέσεις –σύμφωνα με το καταστατικό της Π.Ο.Ε.ΣΥ.- που αναλογούν στην Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. έχουν ήδη καλυφθεί, δεν λαμβάνει έδρα.

10ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.-ΕΝΟΤΗΤΑ»
Έλαβε τρεις (3) ψήφους. Ο συνδυασμός ναι μεν δεν συμπληρώνει το εκλογικό μέτρο των δεκαέξι ψήφων, σύμφωνα όμως με το καταστατικό της Π.Ο.Ε.ΣΥ. η Ένωση (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) εκπροσωπείται υποχρεωτικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, και συνεπώς εκλέγεται ο:
Λουκάς Μαστής [Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: