Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ψηφίσματα στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ

Στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ εγκρίθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα ψηφίσματα. Με δεδομένο ότι η καθαρογραφή τους είναι μια διαδικασία ημερών (παράδοσή τους από το προεδρείο του συνεδρίου, στο προεδρείο του νέου δσ), ενημερώνουμε για μερικά από αυτά:

1)το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ καλεί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 29 Ιούνη για συμπαράσταση στο συνάδελφο Απόλλωνα Λιακόπουλο, που δικάζεται με χαλκευμένες κατηγορίες, μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από τα ΜΑΤ στις 15 Ιουνίου, στην απεργιακή συγκέντρωση.


2)εγκρίθηκε ψήφισμα γα τα ινερνετικά ΜΜΕ και είναι προϊόν συγχώνευσης δύο παραπλήσιων ψηφισμάτων για το θέμα και βάζει και την προοπτική απεργίας για την επίλυση του προβλήματος, αν μέσα σε ένα τρίμηνο, η κυβέρνηση δεν επιλύσει το πρόβλημα (θυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο, απέσυρε σχετική τροπολογία).

3)εγκρίθηκε ψήφισμα αλληλεγγύης στους πολίτες που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες.

4)έγινε έντονη συζήτηση (θα χρειαστεί αναφορά) για ψήφισμα που αναφέρεται στις εναλλακτικές μορφές απεργιακης ενημέρωσης και τη συμμετοχή μας στις απεργιακές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Εκτός από αυτά ήταν και άλλα που η κούραση του συνεδρίου, δεν μας βοηθάει να συγκεντρώσουμε αυτή τη στιγμή και θα το πράξουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: