Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Στη λίθινη εποχή ο Flash


Από τις 2μμ του Σαββάτου, έως τις 7.30μμ (και έχει ο Θεός για μετά), το τηλεφωνικό κέντρο του Flash έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή. Άλλο ένα "κατόρθωμα" για το σταθμό, που απολύει τεχνικούς και βαδίζει με θαυμαστή συνέπεια από γκάφα σε γκάφα, υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού προϊστάμενου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν κι άλλα ...μαγαζιά εκτός απο τον Flash την ΕΡΤ και τον Ξένιο στα οποία επικεντρώνετε σκανδαλωδώς το ενδιαφέρον σας συνάδελφοι...
Ειδικά με τον Flash θα έλεγε κανένας οτι το έχετε πάρει πατριωτικά. Γιατί;
Απέλυσαν και κανένα μέλος της παράταξης σας;

Financial Crimes είπε...

Απλά οι συνάδελφοι του Flash μας ενημερώνουν τακτικά. Έστειλε κανένας ανταπόκριση από χώρο εργασίας και δεν την περάσαμε?

Για τον Ξένιο έχουμε καιρό να κάνουμε ανάρτηση γιατί δεν είχαμε ενημέρωση, ενώ η ΕΡΤ είχε μια βδομάδα απεργία και συνελεύσεις ένα μήνα, συνεπώς είχε "παραγωγή" που δεν μπορούσε να μην αναρτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Προς "Άνεργοι Δημοσιογράφοι": Αλήθεια συνάδελφοι αν είναι ψευδές το δημοσίευμα πρέπει να το πείτε. Αλλιώς πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκωπτικό ύφος. Μάλλον σε κακεντρέχια μου κάνει το σχόλιο: "θα έλεγε κανένας οτι το έχετε πάρει πατριωτικά. Γιατί;
Απέλυσαν και κανένα μέλος της παράταξης σας;" Ξέρεις ότι το σχόλιο του blog είναι ψευδές ή ανακριβές; Πες το. Αν είναι ακριβές, και είναι όσο δεν διαψεύδεται... Μάλλον πατριωτισμό βρίσκω στην δική σου ενασχόληση με το άρθρο των CRIMES. Παιδιά των CRIMES συνεχίστε να στηρίζεται τους εργαζόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια και είναι αληθέστατο το δημοσίευμα των crimes και το πρόβλημα συνεχίζεται και σήμερα. Τι ζόρι τραβούν οι άνεργοι δημοσιογράφοι δεν ξέρω και με το δεδομένο ότι και τα παιδιά ασχολούνται με τους εργαζόμενους μαχητικά και με σωστό τρόπο που δημιουργεί προβληματισμό το ύφος του σχολιασμού του: Άνεργοι Δημοσιογράφοι. Προβληματισμό για το τι εννοεί ο φίλος αν θέλει ας γίνει πιο ξεκάθαρος. Ακόμα και αν απέλυσαν μέλος των crimes στον flash γιατί είναι άσχημη η στηλίτευση του συμβάντος; Αν θέλεις φίλε εξηγήσου να καταλάβουμε. Κι αν δεν εξηγηθείς βέβαια, όλα καλά δεν τρέχει. Ό,τι θέλεις.