Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Nέο "ραντεβού" με το νυν Δήμαρχο και πρώην συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ 

19 Οκτωβρίου 2012

Για άλλη μια φορά η νυν δημοτική αρχή του δήμου Ηρακλείου Αττικής υπό τον δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο αρχίζει να συναγωνίζεται σε ανευθυνότητα την προηγούμενη.
Έτσι λοιπόν, για την ιστορία : ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αρνήθηκε να παραστεί σε κανονισμένη συνάντηση με τα κλαδικά σωματεία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ) επειδή δεν ήταν του γούστου του (;) μια ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία» !!!
Εάν ο δήμαρχος δεν θέλει να συναντηθεί με τις Ενώσεις μας, ας έρθει να δει τα αποτελέσματα της άρνησής του την Τρίτη 23/10/2012 στις 10.00 π.μ. έξω από το Δημαρχείο όπου, υπό την αιγίδα της Συντονιστική Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των Έντυπων και Ηλεκτρονικών ΜΜΕ, διοργανώνεται διαδήλωση για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων των απλήρωτων εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοσταθμό Ν. Ηρακλείου.

ΚΑΛΟΥΜΕ την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να αποπληρώσει ΑΜΕΣΑ και ΠΛΗΡΩΣ τα χρωστούμενα 8 μηνών δεδουλευμένων στο προσωπικό της Επιχείρησης .
ΖΗΤΟΥΜΕ από την δημοτική αρχή και το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να τηρήσει τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για ανοιχτό Δημοτικό Ραδιόφωνο και να επιστρέψει άμεσα το Ραδιόφωνο στους ακροατές του και στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην οποία ανήκει . 


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/10/2012 ΣΤΙΣ 10.00 π.μ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: