Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007

Aλληλεγγύη στους συναδέλφους στο Κανάλι-1


newsletter της 16ης Ιουλίου 2007
Ξεκίνησε επί Αγραπίδη και συνεχίστηκε και επί Φασούλα, η απληρωσιά στο Κανάλι-1 του Πειραιά. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ότι στις δύσκολες στιγμές, όπως τώρα με την επίσχεση εργασίας συνάδελφοι με δύο και τρείς δουλειές, οφείλουν να στέκονται στο πλευρό των συναδέλφων τους, ιδίως όταν εμφανίζονται σαν συνδικαλιστές στον κλάδο και να μην προτάσσουν (κινδυνολογώντας) τις όποιες κομματικές τους συμπάθειες προς την δημοτική αρχή (αναφερόμαστε και για την προηγούμενη και για την σημερινή δημοτική αρχή). Η επίσχεση συνεχίζεται μετά και από τη σημερινή συνέλευση και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους διοικητικούς, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα ενός εξαμήνου.
Συνεχίζονται οι περιοδείες διακίνησης του νέου τεύχους νο 30 των Financial Crimes.


Με δημοσιογραφική συνεστίαση - τσιμπούσι και χαλαρή κουβεντούλα έκλεισαν τη σαιζόν οι Financial Crimes, ενώ τέθηκε σε λειτουργία και η ιστοσελίδα www.financialcrimesnews.blogspot.com, η οποία θα κινηθεί αναγκαστικά με τους "καλοκαιρινούς" ρυθμούς των αδειών και από το τέλος Αυγούστου, θα γίνει πιο "γρήγορη" στις ενημερώσεις της.


Φτωχότερη η οικογένεια της ΕΡΤ μετά την απώλεια του μουσικού παραγωγού Γιώργου Ζορμπά, πριν από λίγες μέρες, στα 57 του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: