Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

«Ενωτικός συνδυασμός - Financial Crimes»

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Tην Πέμπτη 31 Γενάρη ο «ενωτικός συνδυασμός - Financial Crimes» είχε καλέσει σε συνάντηση τις αριστερές παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ, με στόχο τον συντονισμό για την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης του κλάδου. Λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της συνάντησης, ο εκπρόσωπός μας που είχε αναλάβει εδώ και μέρες τη διαδικασία κλεισίματος της αίθουσας, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά ότι επειδή την προηγούμενη μέρα άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του προέδρου της ΠΟΕΣΥ και μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Δ.Τσαλαπάτη, δεν θα μας παραχωρηθεί η αίθουσα για λόγους ασφαλείας!!!
Να σημειώσουμε ότι δεν μας αποκαλύφθηκε με παρέμβαση ποιανού μέλους του ΔΣ υπήρξε αυτή η απαγόρευση. Το θέμα διευθετήθηκε με παρέμβαση του συναδέλφου και μέλους του ΔΣ, Δ.Τρίμη, που δεν γνώριζε τίποτα για την απαγόρευση αυτή.
Θεωρούμε ότι το μεγάλο πολιτικό ζήτημα είναι η προβοκάτσια σε βάρος μας, διότι κάθε απόπειρα άμεσου ή έμμεσου συσχετισμού της δράσης της παράταξής μας (ή έστω υπόνοιες) με μεθόδους που παραπέμπουν σε μαφιόζικους και παρακρατικούς κύκλους, μόνο σαν τέτοια απόπειρα μπορεί να εκληφθεί, ανεξάρτητα από το τεράστιο μέγεθος του βλακώδους συλλογισμού, ότι η παρουσία μας στα γραφεία της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης, δημιουργεί ζητήματα ασφαλείας του χώρου!!
Καταγγέλλουμε το γεγονός, συνεχίζουμε ακόμα πιο συσπειρωμένοι τη δράση μας ενάντια στην κυβέρνηση και την εργοδοσία και ζητάμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, να καταδικάσει τέτοιους απαράδεκτους συσχετισμούς και να μας δώσει γραφείο στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ στα πλαίσια της ανεμπόδιστης συνδικαλιστικής δράσης, στις γραμμές του σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: