Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Πως οι “λύκοι” εμφανίζονται σαν “πρόβατα” εν όψει των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Πως οι “λύκοι” εμφανίζονται σαν “πρόβατα” εν όψει των εκλογών της ΕΣΗΕΑ
2 Ιουνίου 2017
Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, το προεδρείο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και ειδικά το δίδυμο Καρούτζου – Σταθάτου με την στήριξη των αβανταδόρων της ΕΠΗΕΑ, έχει αρχίσει μία καμπάνια αποποίησης ευθυνών από την άθλια και πρωτοφανή κατάσταση που έχουν φέρει τον Οργανισμό για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο άνθρωπος που εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται, είτε σαν Γενικός Γραμματέας είτε σαν πρόεδρος στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, επικεφαλής της διοίκησης του Ταμείου, μοιράζει καταγγελίες δεξιά και αριστερά για το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Οργανισμός δεν πληρώνει συντάξεις, φάρμακα και υπαλλήλους, στην ώρα τους .
Αυτοί που σε συνεργασία με το δίδυμο του απερχόμενου προεδρείου της ΠΟΕΣΥ, τον “ηγέτη” της ΕΠΗΕΑ και με την σιωπηρή ανοχή μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, για πάνω από ένα χρόνο ρίχνουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων για το αγγελιόσημο, τα περιβόητα δάνεια από τον ΕΦΚΑ και τις “διαπραγματεύσεις” γνωστές και άγνωστες με την κυβέρνηση και τους εργοδότες, τώρα ξαφνικά βάζουν τις φωνές στην ΕΣΗΕΑ γιατί δεν δίνει λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και τα φάρμακα ή ζητούν (όπως ο κ. Γκανάς) την ρευστοποίηση των λιγοστών αποθεματικών του Οργανισμού στην ΤτΕ ! ! !
Εφτασαν, με πραξικοπήματα, που εδώ και δύο χρόνια καταγγέλλουμε, τον ΕΔΟΕΑΠ στο σημείο να καθυστερεί τις πληρωμές επικουρικών, δεκαπενθημέρου εργαζομένων, φαρμάκων, νοσηλειών, κ.λ.π και ζητούν από πάνω ευθύνες από τους άλλους, ενώ, οι ίδιοι γνωρίζουν ότι τίποτα από αυτά που τώρα “ζητούν ” δεν μπορεί να γίνει “εδώ και τώρα”.
Η υποκρισία και η παραπλάνηση στο αποκορύφωμά τους !
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξεφορτωθούν τις ευθύνες τους εν όψει εκλογών στους άλλους (αυτούς με τους οποίους συνεργάσθηκαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ), ενώ οι ίδιοι είναι οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ
ΕΊΧΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ”.
Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ – ΕΙΝΑΙ ΥΠΕYΘΥΝΟΙ.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.
-Βάλτε φραγμό στα σχέδια κυβέρνησης - εργοδοτών - «θεσμών» ενάντια στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
* Συμμετέχετε δυναμικά στις εκλογές και ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
* Μη τους αφήσετε να αποτελειώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ, την ΕΣΗΕΑ, τις ζωές μας!
.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
(FinancialCrimes, Αριστερό
Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο Σπάρτακος, ανένταχτοι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: