Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Αδιόρθωτοι και επικίνδυνοι


Με τον Δήμαρχο Άνω Λιοσίων, να επανέρχεται στην προσπάθεια να αλλάξει το εργασιακό καθεστώς στον Ξένιο και να βαφτίσει εργαζόμενους σε ΜΜΕ σε "δημοτικούς υπαλλήλους" και τον ομόλογό του (φωτο) στο Ηράκλειο, να τροφοδοτεί δημοσιεύματα (Ελ.Τύπος), σύμφωνα με το οποίο, ο Δήμος σε λίγο καιρό αναμένεται να δημοσιεύσει πρόσκληση ενδιαφέροντος, καθώς σκοπεύει να «νοικιάσει» τη νόμιμη ραδιοφωνική του συχνότητα στον ιδιώτη που θα του κάνει την καλύτερη προσφορά, συνεχίζεται το εργασιακό θρίλερ στα δημοτικά ΜΜΕ. Τόσο ο δήμαρχος Άνω Λιοσίων, όσο και ο δήμαρχος Ηρακλείου, έχουν σαν κοινό στοιχείο, ότι αποτελούν επιλογές της Ρηγίλλης. Ήδη από το Νοέμβρη του 2007, είχαμε επισημάνει με ανακοινώσεις μας τις δυνατότητες αρνητικών αλλαγών στα δημοτικά ΜΜΕ, που έδινε η εν κρυπτώ ψήφιση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου στη Βουλή, αλλά η ΕΣΗΕΑ δεν δέησε να ασχοληθεί στα σοβαρά, πλην κάποιων σποραδικών ανακοινώσεων. Να φταίει άραγε ότι οι κρατούντες το τιμόνι της , είναι πολιτικά ομόσταυλοι με τους "λεβέντες" δημάρχους της Ν.Δ.?
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. (άγαλμα Βενιζέλου 6μμ) να πεταξουμε στα σκουπιδια τη Ν.Δ., την πολιτική της και όσους τη στηρίζουν. ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ!!
Υ.Γ.δείτε στο financialcrimesnews.blogspot.com την καταχώρηση της 19ης Νοέμβρη 2007 για το θεσμικό πλαίσιο που διαλύει τα δημοτικά ΜΜΕ, εμείς τα λέγαμε από τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: