Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εισβολείς είναι τα ΜΑΤ και όχι οι εργαζόμενοι

Πληροφορούμε την εκλεκτή της ΝΔ, πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, ότι εισβολή στο Ραδιομέγαρo έκαναν τα ΜΑΤ και το "μαύρο", με εντολή των πολιτικών προϊσταμένων τους, με τους οποίους βρίσκεται σε πολιτική ταύτιση και αρμονική συνεργασία.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επιστροφή στην εργασία τους. Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες που τα ΜΑΤ προπηλάκισαν συναδέλφους έξω από την ΕΣΗΕΑ για να υποδεχτεί ανενόχλητη τον αρχιτέκτονα του μαύρου Α. Σαμαρά.


 Στις δουλειές μας θα επιστρέψουμε όρθιοι, συλλογικοί και με την κοινωνία δίπλα μας. Και φυσικά από την πόρτα και όχι μασκαρεμένοι και από παραπόρτια όπως έκαναν οι  τυφλοπόντικες της ΔΤ.

F.C.


Υ.Γ. ας προσέχατε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που την ψηφίσατε και στη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ.

Κατά τα άλλα αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ





 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                         
Αγία Παρασκευή, 14.01.2015

ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ?

Καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο «την αδελφική αλληλεγγύη» της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, που προφανώς εξυπηρετεί στημένη προβοκάτσια από τα υπόγεια του Μαξίμου σε βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Δέκα μέρες πριν τις εκλογές βρισκόμενη σε διατεταγμένη υπηρεσία της κυβέρνησης του μαύρου που έβαλε χειροπέδες στην ενημέρωση διαδίδει χωρίς αιδώ υποσκάπτοντας τον αγώνα μας και χωρίς να σέβεται τους δέκα επτά νεκρούς μας, ότι δήθεν η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της ετοιμάζουν εισβολή στην ΕΡΤ-στο Ραδιομέγαρο- την ημέρα των εκλογών 25-1-2015.
Είναι ο ρόλος μιας παρολίγον υπουργού μαύρης προπαγάνδας που ανταγωνίστηκε την γνωστή κυρία Σπυράκη με το μαξιλάρι της! και λάτρη της μνημονιακής πολιτικής, η οποία απεπέμφθη πριν αναλάβει.
Διεκδικεί όμως το ρόλο που της στέρησαν , θυμήθηκε ότι είναι «συνδικαλίστρια» και συνεχίζει τον κατήφορό της μαζί με τον Μουρούτη και τον Κεδίκογλου τους οποίους εξακολουθεί και υπερασπίζεται.
Οι συνειδητές από μέρους της συκοφαντίες και η βάναυση προσβολή προς όλους τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους  της ΕΡΤ– εκτός αν μας πει ποιος την πληροφόρησε – στις 13-01-2015 σε επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπρόσωπο εργαζομένων και γραμματεία ΔΣ, καθώς και η διασπορά σε τρίτους, της στερεί το δικαίωμα να θέλει και να μπορεί να υπερασπίζεται ,από την ανώτερη θέση μάλιστα, τα όσια και τα ιερά της ενημέρωσης και του συνδικαλισμού και είναι συνέχεια της παντελούς  απουσίας της από τον αγώνα της ΕΡΤ.

Η παρουσία της σε μία και μόνο εκδήλωση θα αρκούσε για να καταλάβει πως χιλιάδες αλληλέγγυοι και εργαζόμενοι όπως π.χ. στις 11-06-2014 και στις 07-11-2014 που ζητούσαν με έντονο τρόπο την είσοδο στο Ραδιομέγαρο, απετράπη από την ΠΟΣΠΕΡΤ και ιδιαίτερα από τον πρόεδρό της ακόμα και με δυναμικό τρόπο.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστήριζε και υποστηρίζει ότι αυτό που μας ανήκει (ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ –ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 11-6-2013 ) και το κερδίσαμε με τον μοναδικό και απαράμιλλο αγώνα μας και θα πρέπει να μας το δώσει αυτός που μας το στέρησε, γιατί έτσι επέρχεται ισοπολιτεία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη σεβασμός στο Σύνταγμα, στους θεσμούς και τις αξίες.

Και το σπουδαιότερο είναι, ότι είναι  απαίτηση της κοινωνίας που το δικαιούται από μια νέα κυβέρνηση του λαού.

Ζητούμε απ΄όλες τις παρατάξεις που απαρτίζουν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αλλά και από το κάθε μέλος ξεχωριστά να πάρει θέση αν τους εκφράζει αυτή η εξωθεσμική, αντιδημοκρατική, αντισυναδελφική  συκοφαντική και με σκοπιμότητα λειτουργία προέδρου μιας Ένωσης που έχει ταχθεί να υπηρετεί την αλήθεια και την διαφάνεια.

Η κυρία πρόεδρος τηρεί τον κώδικα επαγγελματικής ηθικής και κοινωνικής ευθύνης των δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ; και αν όχι τι πρέπει να γίνει ;

Υ.Γ Η πρόταση με επιστολή του Ταμία της ΕΣΗΕΑ και μέλους της παράταξής της ότι θα πρέπει να την εξετάσει ψυχίατρος λειτουργεί μόνο σαν άλλοθι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: