Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνάδελφε
Λίγες ώρες πριν την κάλπη βομβαρδίζεσαι με ανακοινώσεις και υποσχέσεις. Όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική, ότι η ΕΣΗΕΑ και ο κλάδος βρίσκεται σε πρωτοφανή κρίση, ότι χρειάζεται ανατροπή, ότι η παράταξή του και αυτός ο ίδιος είναι η μοναδική λύση…
Εσύ όμως γνωρίζεις καλά. Σε θυμήθηκαν στο παρά πέντε, ενώ ήταν απόντες οι περισσότεροι ακόμη και από τον πόλεμο των ανακοινώσεων, όταν δεκάδες μικρά και μεγάλα εργασιακά προβλήματα ταλάνιζαν τον κλάδο.
Οι Financial Crimes όμως ήταν πάντοτε παρόντες. Με περιοδείες, με ανακοινώσεις, με φυσική τους παρουσία σε κάθε μικρή ή μεγάλη εργασιακή μάχη. Δεν σε θυμήθηκαν την τελευταία στιγμή. Κοντά σου όλη την διετία που πέρασε δεν σου ζητούν την ψήφο για να την κάνουν… μετά από λίγο. Σου ζητούν την ψήφο για να πάρεις επιτέλους εσύ την κατάσταση στα χέρια σου, για να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, το σκηνικό σήψης, διαφθοράς και συνδικαλιστικής απαξίωσης που κυριαρχεί στον κλάδο. Μην ενδώσεις στις σειρήνες. ΘΥΜΗΣΟΥ: Οι FINANCIAL CRIMES ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ , γιατί είναι κομμάτι από εσένα. Είναι οι συνάδελφοι της διπλανής πόρτας που αταλάντευτα εδώ και χρόνια δίνουν μάχες, χωρίς ίντριγκες, χωρίς λάσπη, χωρίς να σε θυμούνται την τελευταία στιγμή.
ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΙΣ 26 ΚΑΙ 27 ΜΑΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
FINANCIAL CRIMES
Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο
Σπάρτακος- Ανένταχτοι


ΜΩΥΣΗΣ ΛΙΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: