Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτο "πάρτυ" στο Κανάλι 1


Μεγάλο και διακομματικό πάρτυ στο Κανάλι 1. Διασταυρώθηκε ότι ο συνεπώνυμος της απερχόμενης διευθύντριας που αν και δεν τον έβλεπαν στο χώρο εργασίας, μετατάσσεται από το Κανάλι 1 στο Δήμο Πειραιά, είναι ο γιός της, ενω όπως μας καταγγέλουν, στην λίστα βρίσκεται και η επίσης ουσιαστικά ανύπαρκτη ως εργαζόμενη (άλλο τί βρίσκει κανείς στα μισθολόγια), Κ.Α. μνηστή του υιού της διευθύντριας, που θυμίζουμε είχε κάνει παράνομες απολύσεις τεχνικών!!
Κάτι πήρε το αυτί μας και για μια πιο παλιά μετάταξη λογιστή, που θέλει ψάξιμο.
Την ίδια ώρα ο απλός κοσμάκης παραμένει για μήνες απλήρωτος και οι συμβασιούχοι είδαν την πόρτα της εξόδου.
Πόσο τα γνώριζαν και πόσο συννένοχοι είναι μερικοί στην ΕΣΗΕΑ και μερικοί μέσα στο Δημαρχείο?



Υ.Γ. κ. Δημαρά, μετά το πατσαβούρι που σου προσέφερε η εν λόγω κυρία διευθύντρια, με την υποψηφιότητά της στις περιφερειακές εκλογές, μην ξεχάσεις να την πάρεις και στο κόμμα που ακούγεται ότι ετοιμάζεις. Θα προκόψεις με τέτοια στελέχη!!

11 σχόλια:

sabina41 είπε...

Να πάρει κοντά του και την Μαρία Αντωνιάδου η οποία εκτός από συντάκτρια στο ΒΗΜΑ είναι και αργόμισθη στον Α 9,84. Μάλιστα, βάζει θεούς και δαίμονες για να την διασώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΑ 3505 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου όμως και πόσους απέτρεψε από το να τον ψηφίσουν, ειδικά στο χώρο των ΜΜΕ. Το βέβαιο είναι ότι θα το ήθελαν και οι αντίπαλοι του κ. Δημαρά να τον ακολουθήσει εάν κάνει πολιτικό φορέα, υπάρχουν άλλωστε αρκετές ανακοινώσεις σε βάρος της από συνδικαλιστικές οργανώσεις όλων των αποχρώσεων στις πλειοψηφίες των ΔΣ τους, καθώς και η επιθεώρηση εργασίας με το πλούσιο αρχείο της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΧΡΕΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας

www.eter.gr

Αθήνα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Την επιστροφή των τριών «απολυμένων» τεχνικών του Καναλιού 1 απαίτησαν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά.

Ε!! και; Η πρόεδρος του Καναλιού 1 έχει το τσιφλίκι της και το διαφεντεύει όπως θέλει.

Σε συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά στηλίτευσε την αψυχολόγητη, παράνομη και εκτός θεσμίων ενέργεια της Διοίκησης του Δημοτικού ραδιοσταθμού Κανάλι 1 να απολύσει τρεις τεχνικούς την ώρα που όλοι τους βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διότι όπως κοινοποίησαν στο εξώδικό τους, όταν άρχισε η επίσχεση, τους οφείλονταν δύο (2) μισθοί. Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο απαίτησε την ανάκληση των απολύσεων.

Όλο το πρωί της Πέμπτης κάποιοι παραγωγοί του Καναλιού 1, που εκπέμπει με την «αρωγή» πληρωμένης από το Δήμο δημοτικής υπαλλήλου που βρίσκεται παράνομα στο Κανάλι 1, επιδίδονταν σε απίστευτο υβρεολόγιο εναντίον των εν επισχέσει εργαζομένων και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι τσάμπα τσαμπουκάδες της παραπαίουσας Διοίκησης του Καναλιού 1 και των ποικιλόχρωμων εξαπτέρυγών της, τυγχάνουν ήδη της απάντησης που πρέπει από το σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ αλλά και ευρύτερα. Ευχαριστούμε την ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, την ΠΟΣΠΕΡΤ, την ΠΟΕ-ΟΤΑ, την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΑ, την ΣΕΔΗΡΑΠ, την Συντονιστική Ενώσεων ΜΜΕ, αλλά και όλους τους εργαζομένους που στέκονται στο πλάι της Ε.Τ.Ε.Ρ και των απολυμένων συναδέλφων τούτες τις δύσκολες για μας ώρες.

Ζητάμε την άμεση υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά για ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων μας.

Να ανακληθούν οι απολύσεις των συναδέλφων μας,

να αποπληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Κανάλι 1

να επανέλθει η νομιμότητα στο Κανάλι 1

οι Δημοτικοί υπάλληλοι να εργάζονται στο Δήμο και για τα καθήκοντα που μισθοδοτούνται

όλες οι προσλήψεις να γίνονται σύμφωνα με το νόμο και όχι με τα προσωπικά γούστα της διοίκησης.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 1 ανήκει στον Πειραϊκό Λαό και δεν είναι τσιφλίκι, λιβανιστήρι και μέσο ικανοποίησης και τακτοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών κανενός.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Ο Γενικός Γραμματέας,
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Δημήτρης Καραπανάγος

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 27 09 10 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 27 09 10 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ, σε συνέχεια των πρόσφατων αποφάσεών της για την προστασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας που πλήττονται βάναυσα και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό με αφορμή την γενικευμένη επίθεση της εργοδοσίας σε όλα τα ΜΜΕ στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή τους με απολύσεις, αλλαγές σχέσεων και μορφής εργασίας, με υποαπασχόληση και την κατάργηση των ΣΣΕ, τις απόπειρες παράνομων απολύσεων συνδικαλιστών και εργαζομένων, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας με επαναδιατυπώνει την αμετάκλητη θέση της να αγωνιστεί με κάθε μέσο για να αποκρουστούν ριζικά παρόμοιες ενέργειες και μεθοδεύσεις ενός σχεδίου επιστροφής σε εργασιακό και ασφαλιστικό Μεσαίωνα που, με βεβαιότητα, οδηγεί στην κοινωνική αναταραχή και στην εξαθλίωση της ζωής μας.
Η Συντονιστική Επιτροπή ανακοινώνει ομόφωνα ότι δεν δέχεται με πρόσχημα μια «κρίση» που οι εργαζόμενοι δεν προκάλεσαν την απεμπόληση δικαιωμάτων, την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας με αποδέκτες εργαζόμενους και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους, την μετεξέλιξη της ελεύθερης ειδησεογραφίας σε υπηρεσία προς την διαπλοκή και την χαλκίδευση της δημοκρατίας,. Οι επιχειρήσεις των ΜΜΕ λειτουργούν πλέον με τον ελάχιστο αριθμό απασχολουμένων. Δεν δεχόμαστε προσχήματα.. Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω απόπειρες η απάντηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ είναι μονόδρομος. Απαιτείται σύσσωμη, καθολική και δυναμική αντίδραση για την απόκρουσή τους και ταυτόχρονα άμεση έναρξη διαλόγου για την υπογραφή νέων ΣΣΕ τις οποίες το υπουργείο Εργασίας ως εργοδοτικός συνεργός αποπειράται να καταργήσει.
Σχετικά με τον ΔΟΛ καταγγέλλεται η επιχειρούμενη απαράδεκτη μέθοδος σαλαμοποίησης των εργαζομένων από τη διοίκηση του οργανισμού, όπως αυτή εκφράσθηκε πριν λίγες ημέρες στη συνάντησή τους με την ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Αποφασίστηκε η δυναμική υπεράσπιση των ΣΣΕ και των θέσεων εργασίας, με ακαριαία αντίδραση όλων των σωματείων στην πρώτη απόλυση και προσπάθεια περικοπής μισθών. Ζητείται άμεση συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής με τον Διοίκηση του Οργανισμού, εκφράζεται η συμπαράσταση και δηλώνεται η αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στα Ελληνικά Γράμματα, προγραμματίζεται στις επόμενες ημέρες Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων στον ΔΟΛ.
Για το Κανάλι 1 ζητάμε αμέσως την ανάκληση των παράνομων απολύσεων συναδέλφων τεχνικών που απολύθηκαν ενώ βρίσκονται συνεχώς μέχρι και σήμερα από τις 9 Σεπτεμβρίου σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων είναι μονόδρομος.
Τέλος η Συντονιστική δημοσιοποιεί την πάγια θέση της να συμπαρασταθεί στις διεκδικήσεις κάθε σωματείου χωριστά και να διευρύνει όποτε ζητηθεί την απεργιακή της δράση. Καλεί τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ,,, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ,,, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ


Αγια Παρασκευη 22-09-2010


Να ανακληθούν άμεσα οι παράνομες απολύσεις των τεχνικών του Δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά- Κανάλι 1.



Παράνομα και καταχρηστικά η Διοίκηση του Δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά, Κανάλι 1, προφανώς με την κάλυψη και της Δημοτικής αρχής απολύει 3 τεχνικούς (ένας εκ των οποίων είναι και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των Τεχνικών).
Εδώ και μήνες καθυστερεί πληρωμές μισθών, επιτίθεται στους εργαζόμενους με εκφοβιστικό και προκλητικό τρόπο, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας και σεβασμού στην προσωπικότητα και στα δικαιώματα των εργαζομένων. Δημιουργεί απεργοσπαστικούς μηχανισμούς - με παράνομη πρόσληψη(χωρίς ΑΣΕΠ) και ανάθεση καθηκόντων σε άτομο χωρίς προσόντα- στις κινητοποιήσεις και την επίσχεση εργασίας των ηχοληπτών που απαιτούν να πληρώνονται οι μισθοί τους! Ποια είναι η στάση του Δημάρχου Πειραιά και της δημοτικής αρχής απέναντι σε αυτή τη συσσωρευμένη τόσο καιρό παράνομη στάση της Διοίκησης; Γιατί τόσο καιρό δεν σταματά αυτή την προκλητική της στάση; Η οποία αποθρασύνεται από την ατιμωρησία της Πολιτείας για τα παραπτώματα, που κατά καιρούς έχουν καταγγείλει οι εργαζόμενοι.
Η Π.Ο,Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Καλεί για άλλη μια φορά το Δήμαρχο Πειραιά να σταματήσει αυτή την αντεργατική πορεία στο κανάλι 1 .
Καλούμε το Υπουργείο Εσωτερικών, την Υπουργό Εργασίας και το ΣΕΠΕ να παρέμβουν άμεσα για την ανάκληση των απολύσεων, την άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών και την επαναφορά της νομιμότητας στο Κανάλι 1.