Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κυνηγήστε τους εργοδότες που χρωστάνε στα ταμεία, όχι τους ανέργους!!



Δίνουμε στη δημοσιότητα (κάντε κλικ πάνω της για να τη διαβάσετε)επιστολή που έστειλε ο ΕΔΟΕΑΠ σε μακροχρόνια άνεργο συνάδελφο (το όνομα φαίνεται κατόπιν επιθυμίας του ιδίου) στο οποίο προειδοποιείται να πληρώσει εισφορά στον ΕΔΟΕΑΠ, αλλιώς θα διαγραφεί, κατεύθυνση που όπως το έγγραφο αναφέρει, δόθηκε από το υπουργείο Απασχόλησης (η φρασεολογία δείχνει ότι μάλλον αυτό έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση, διότι το υπουργείο σήμερα ξαναονομάστηκε εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης).

Απαιτούμε:
Από τον ΕΔΟΕΑΠ
να μην πειθαρχήσει και να δώσει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία, δηλαδή πότε και ποιοί του έδωσαν αυτή την κατεύθυνση και πόσοι άλλοι άνεργοι ειδοποιήθηκαν ότι οδεύουν στον Καιάδα.
Αποτελεί πρόκληση να κατευθύνονται συνάδελφοι με ευκολία σε ιδιωτικά νοσοκομεία και τσεκαπάδικα, συχνά με «διογκωμένες» ανάγκες και να αιμορραγεί ο ΕΔΟΕΑΠ και την ίδια ώρα να «νοικοκυρεύεται», σε βάρος των ανέργων.

Από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου να συμμαζέψει αυτές τις καταστάσεις, διότι αποτελούν casus belli. Ο αγώνας ενάντια στην ανεργία, περνάει και από τη στήριξη των ανέργων με κάθε τρόπο. Κυνηγήστε τους εργοδότες που χρωστάνε στα ταμεία, όχι τους ανέργους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: