Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Άλλοι απλήρωτοι και άλλοι στον τζόγο


Προς το ΔΣ του ΟΠΑΠ 24/11/2009


Κοινοποίηση με την παράκληση της πρωτοκόλλησης: ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ



Αξιότιμοι κύριοι

πρόσφατα διαπίστωσα τη διαφημιστική καταχώρηση στην αθλητική ενημερωτική ιστοσελίδα www.sportime.gr των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, την οποία σας επισυνάπτω.
Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της σελίδας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων για μη καταβολή δεδουλευμένων από την περίοδο που ήταν εκδότης της εφημερίδας με τον ίδιο τίτλο (SPORTIME).
Εκτός από το σοβαρό ζήτημα του να επικαλείται στα δικαστήρια αδυναμία καταβολής των χρεωστουμένων στους εργαζόμενους και παράλληλα να εισπράττει ποσά από τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ, που αποτελεί θέμα, αρκετοί εργαζόμενοι μου εξέφρασαν την εκτίμηση, γνωρίζοντας το χαρακτήρα του πρώην προϊσταμένου τους (τον οποίο εγώ δε γνωρίζω προσωπικά) ότι είναι πιθανό να έχει τοποθετηθεί η σχετική διαφήμιση με δικιά του πρωτοβουλία και με στόχο να δημιουργήσει εικόνα κίνησης διαφημίσεων στην ιστοσελίδα, ώστε να προσελκύσει ευκολότερα και άλλες.
Πρόσφατα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαφημίστηκε στην υψηλής τηλεθέασης, άρα και κόστους ώρα μετάδοσης του αγώνα Εθνική Ελλάδος-Εθνική Ουκρανίας.
Παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν υπάρχει χορηγία του ΟΠΑΠ προς το www.sportime.gr ή όχι, ώστε να αξιολογηθεί στις επόμενες δικαστικές διαμάχες και να εισηγηθώ τις δέουσες ενέργειες στην ομοσπονδία των δημοσιογράφων.

Με εκτίμηση
Νάσος Μπράτσος, μέλος του γενικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων
Συντακτών (ΠΟΕΣΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: