Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Είδηση χωρίς διασταύρωση = αμάσητη προπαγάνδα υπέρ των νεοναζί


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΙΖΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Καταγγέλλω τη στοχοποίησή μου από τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή μέσω του ηλεκτρονικού τύπου σε συνεργασία με την αστυνομία. Για μια ακόμη φορά πιστοί στις παραδόσεις του δοσιλογισμού, της ψευδομαρτυρίας και της προβοκάτσιας προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο εμφανίζοντάς με ως συντονιστή επιθέσεων. Η στάση ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης που αναπαρήγαν τις προβοκάτσιες που προσπαθεί να στήσει η Χρυσή Αυγή, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια επαλήθευσης είναι ανεύθυνη αν όχι επικίνδυνη.

Η στοχοποίησή μου δεν είναι τυχαία. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν το Σύλλογο Δασκάλων και τους αγώνες των εκπαιδευτικών ενάντια στα μνημόνια και τη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συμβαίνει μόλις δύο μέρες μετά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που οργανώθηκε από το Σύλλογο Δασκάλων και άλλα συνδικάτα και φορείς της πόλης.

Προσπαθούν να στήσουν μια σκευωρία ενάντια στην αριστερά λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Αποτελούν το μακρύ χέρι του μαύρου μπλοκ του Μνημονίου και των φραστικών επιθέσεων του Σαμαρά και της ΝΔ ενάντια στην αριστερά. Επιτίθενται ενάντια στην αριστερά και την ίδια στιγμή υποκλίνονται και χειροφιλούν τους μνημονιακούς.

Οι ανοιχτές απειλές προς τους αγωνιστές του εκπαιδευτικού κινήματος είναι η άλλη όψη των δηλώσεων ότι θα μπαίνουν μέσα σε παιδικούς σταθμούς και θα πετάνε έξω παιδάκια. Αυτοί που φωτογραφίζονται καμαρώνοντας μπροστά στους φούρνους του Νταχάου, αυτοί που νοσταλγούν τις μαύρες μέρες της Κατοχής, θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε περίπτωση.

Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η λειτουργία ηλεκτρονικών μέσων που στοχοποιούν και απειλούν τόσο αγωνιστές και όσο δημοσιογράφους της πόλης. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να στηρίξουμε την αριστερά και μάλιστα το πιο συνεπές κομμάτι της τόσο στην αντιμνημονιακή όσο και στην αντιφασιστική πάλη, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG: ο περιφερειακός σύμβουλος και συνδικαλιστής δάσκαλος κατηγορήθηκε ψευδώς από τους νεοναζί, ότι ήταν επικεφαλής ομάδας ροπαλοφόρων που χτύπησε μέλη τους, σε μια προσπάθεια να εμφανίσουν αριστερούς σε ρόλο Κασσιδιάρηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: