Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι "έκπληκτοι" και οι υποκριτές


Διάφοροι μεγαλοσχήμονες παράγοντες των ΜΜΕ, "έπεσαν από τα σύννεφα" με τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή του ΑΝΤ-1, αλλά και μνήμη χρυσόψαρου έχουν και μυαλό δεν έβαλαν. Πόσες φορές και πόσος χρόνος αφιερώθηκε για την προβολή αντιναζιστικών-αντιρατσιστικών κινητοποιήσεων από τα ΜΜΕ και πόσες φορές θύματα ρατσιστικών επιθέσεων είχαν τη δυνατότητα να ακουστούν από τα ΜΜΕ?
Πόσες φορές (δυστυχώς ελάχιστες) είδαμε ενδιαφέρουσες έρευνες ιστορικής μνήμης για τέτοια θέματα, αντί για πάνελ με τους "έκπληκτους" πολιτικούς των ημερών, να συναγωνίζονται τους νεοναζί σε "επιχειρήματα" ενάντια σε οροθετικές, μετανάστες, άστεγους, κλπ.
Και βέβαια, το εδώ και μέρες προγραμματισμένο αντιναζιστικό συλλαλητήριο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, πόσο προβλήθηκε, ή για να γίνουμε πιο ρεαλιστές, πόσο ακούστηκε καν σαν είδηση από τα ΜΜΕ, ακόμα και τώρα το τελευταίο 24ωρο.
Έβαλαν τα χεράκια τους και (επώασαν το αυγό του φιδιού) έβγαλαν τα ματάκια τους, όσοι έδωσαν τηλεοπτική στέγη και δημοσιότητα στη νεοναζιστική συμμορία.

Ήδη και προς τιμή τους ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΤΕΡ και ΕΤΕΡΜΘ, καλούν σε συμμετοχή στα αντιναζιστικά συλλαλητήρια. Καλούμε και τις υπόλοιπες οργανώσεις εργαζομένων των ΜΜΕ να το πράξουν. Ειδικά την ΕΣΗΕΑ μετά τις αλλεπάληλες προκλήσεις (εγέρθητω, ναζιστικοί χαιρετισμοί στην απεργία της 28/5, απειλές σε συναδέλφους, κλπ). Αν δεν αλλάξει μυαλά και αντιμετωπίζει τις νεοναζιστικές προκλήσεις με τα ίδια μυαλά που οργάνωσε (λέμε τώρα) τις πρόσφατες "εκλογές", κόβοντας και αντιναζιστικό ψήφισμα με συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετώπισης του φαινομένου, βλέπουμε στην Ακαδημίας 20 να πιάνει γραφεία η Βέρμαχτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: