Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Διευκρινιστική ανακοίνωση

Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι όσον αφορά το κείμενο που γράψαμε και δημοσιεύσαμε στο blog των Financial Crimes (και μόνο σε αυτό, το αν αναρτήθηκε και σε άλλα blogs δεν αφορά εμάς και δεν είναι αποτέλεσμα δικών μας ενεργειών) μετά την απόλυσή μας από την εφημερίδα «SportDay», στο οποίο αναφερθήκαμε συγκεριμένα στο όνομα του εκτελεστικού διευθυντή του εντύπου, κ. Γιώργου Δήμα, οι χαρακτηρισμοί μας γράφτηκαν εν βρασμώ, μια και είχε περάσει μία μόνο μέρα από την απόλυσή μας, με την οποία δύο άτομα από το ίδιο σπίτι βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο.
Επίσης, οι χαρακτηρισμοί δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον κ. Δήμα ως άτομο γενικότερα, αλλά αναφέρονται σε εργοδοτική συμπεριφορά, την οποία συνεχίζουμε να θεωρούμε άδικη και εκδικητική εκ μέρους της εφημερίδας, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ενας από τους λόγους που γράφτηκαν ήταν ότι με τον κ. Δήμα είχαμε κάποτε πολύ καλή προσωπική σχέση και λόγω του ότι νιώσαμε πολύ πικραμένοι και από αυτόν, προχωρήσαμε στη δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου. Για τους παραπάνω λόγους ανακαλούμε τους εν λόγω χαρακτηρισμούς, τονίζουμε ότι δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να προσβάλλουμε τον κ. Δήμα ως φυσικό πρόσωπο, αλλά συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι η απόλυσή μας από την εφημερίδα «SportDay» ήταν άδικη, εκδικητική, παράνομη και καταχρηστική, ενώ συνεχίζουμε και τον αγώνα μας για τη δικαίωσή μας.

Κώστας Σαλάπας και Αρετή Μαυρομμάτη, απολυμένοι διορθωτές «SportDay»

6 σχόλια:

maltakias είπε...

Και κάνουμε και λίγο τις κότες μπας και χάσουμε και την αποζημίωση.

Διπρόσωπος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Διπρόσωπος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Διπρόσωπος είπε...

Εσύ μάλλον δουλεύεις ακόμα. Και πρέπει να 'σαι και από τους επαναστάτες του καναπέ, Maltakia, που υπογράφουνε μείώσεις, γαμάνε τις ΣΣΕ και μετά κατεβαίνουνε αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα. Ενώ τα δύο παιδιά απολύθηκαν δίνοντας αγώνα και έχουν φάει και μήνυση για 300.000 ευρώ και φυλάκιση, εξυπνάκια, για το κείμενο που είχαν γράψει.

maltakias είπε...

Εγώ φιλαράκο παντογνώστη δεν έχω υπογράψει κανένα κωλόχαρτο και είμαι αξιοπρεπής και συνεπής με αυτά που λέω και πράττω γνωρίζοντας τις συνέπειές τους.

maltakias είπε...

Για να ξεκαθαρίσω κάτι.
Δεν θεωρώ τα παιδιά αναξιοπρεπή ή λιγότερο αγωνιστές από τα μούτρα μου,αλλά έπρεπε εξ'αρχής να προσέξουν τι δηλώνουν δημόσια γιατί τώρα με την επιστολή επανόρθωσης εκτίθενται.

Αυτά.Καλή επιτυχία στις διεκδικήσεις τους όπως και όλων των εργαζομένων.