Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/1/2012 ΩΡΑ 11.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣΈνωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας
www.eter.gr, eter@eter.gr
Αθήνα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης και 18ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/1/2012 ΩΡΑ 11.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ


Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας μαζί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν δυναμικά τη βίαιη επίθεση κυβέρνησης, τρόικας και εργοδοτών, που επιχειρούν να αποδομήσουν κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό μας δικαίωμα.


Όλοι στην 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από 06.00 της Τρίτης 17ης Ιανουαρίου μέχρι 06.00 της Πέμπτης 19ης Ιανουαρίου. Συμμετέχουμε στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στα ΜΜΕ που κήρυξαν οι Ομοσπονδίες του κλάδου μας ΠΟΣΠΕΡΤ – ΠΟΕΣΥ - ΠΟΕΠΤΥΜ.


Η απεργία κηρύσσεται παράλληλα με την απεργιακή κινητοποίηση για τη 17η Ιανουαρίου που κήρυξαν τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, κι έχει επίσης την έννοια της αλληλεγγύης προς τους απεργούς της Χαλυβουργίας, προς τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού ALTER και προς όλους τους εργαζόμενους της χώρας που συστηματικά επιχειρείται η εξαθλίωσή τους ● με τις μαζικές απολύσεις ● την μονομερή μεταβολή συνθηκών – μορφής – ειδικοτήτων και περιβάλλοντος εργασίας ● την κατάργηση των υφισταμένων ΣΣΕ και την άρνηση υπογραφής νέων ΣΣΕ ● τις μειώσεις μισθών ● την επιβολή σε μισθωτούς που έχουν πλήρη απασχόληση όλο και πιο ελαστικών προγραμμάτων εργασίας με 1 και 2 ημέρες εργασίας την εβδομάδα, διαμορφώνοντας «μισθούς» ακόμα και κάτω από 200 ευρώ μηνιαίως ● τη λεηλασία των επιχειρήσεων ενημέρωσης από τους μετόχους τους ● τις παράνομες καθυστερήσεις δεδουλευμένων ● την απόπειρα υποκατάστασης των ΣΣΕ με ατομικές μειωτικές συμβάσεις ● την αυθαίρετη μεταφορά εργαζομένων σε ενοικιαζόμενους τίτλους και επιχειρήσεις ● τη χειραγώγηση της ενημέρωσης ● την «υπαλληλοποίηση» των δημοσιογράφων που εργάζονται στο δημόσιο τομέα ● τις διώξεις συνδικαλιστών και την ποινικοποίηση της συλλογικής δημοκρατικής δραστηριότητας.


Στις παραπάνω μεθοδεύσεις συνεχίζουμε να αντιπαραθέτουμε την οργανωμένη, μεθοδική και συνεχή μας αντίσταση και την απόφασή μας για ολομέτωπη μέχρι τέλους σύγκρουση μαζί τους.


Στους εκβιασμούς και στην τρομοκρατία τους, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους. Κανείς μόνος του στην κρίση.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης και 18ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/1/2012 ΩΡΑ 11.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ


το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: