Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση των Εργαζομένων της «Κιτρινόμαυρης Ώρας»




«Όσοι διαβάζετε καθημερινά την αθλητική εφημερίδα “Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων” θα παραξενευτήκατε που δεν την είδατε να κρέμεται στα περίπτερα. Γνωρίζετε ότι είμαστε δυνατοί.
Γνωρίζετε ότι δεν το βάλαμε κάτω ούτε το 2007 όταν πτώχευσε η “Ώρα για Σπορ” και μείναμε στον δρόμο. Δεν το βάλαμε κάτω ούτε το 2011 όταν η εργοδοσία της “Ώρας των σπορ” μας όφειλε μισθούς 5-8,5 μηνών (ακόμη τα περιμένουμε) με αποτέλεσμα να αποχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε την “Κιτρινόμαυρη Ώρα”. Δεν το βάλαμε κάτω ούτε τον Νοέμβριο του 2011 όταν η εργοδοσία έκλεισε την εφημερίδα βάζοντας μας μέσα άλλους 5 μήνες. Κι αυτά, ακόμη τα περιμένουμε. Ούτε τότε το βάλαμε κάτω και ιδρύσαμε την δική μας εφημερίδα, την δική σας εφημερίδα, την “Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων”. Δεν το βάζουμε κάτω και τώρα.
Για εμάς ελπίζουμε ότι θα μιλήσει η Δικαιοσύνη η οποία θα μας δικαιώσει. Η όλη υπόθεση που μας ξάφνιασε όσο ξάφνιασε και εσάς έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα είμαστε και πάλι μαζί. Γιατί εσείς είσαστε η δύναμή μας.




Οι Εργαζόμενοι της “Κιτρινόμαυρης Ώρας”».

...αναδημοσίευση από...
http://www.oraaek.gr


http://www.soccerplus.gr/article/ergazomenoi-oras-syntoma-pali-mazi

Δεν υπάρχουν σχόλια: