Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

εκλογικές οδηγίες ΠΟΕΣΥ


Συνάδελφοι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογική διαδικασία,(Τετάρτη και Πέμπτη 16 και 17 Απρίλη) που η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ θέλουν να γίνει στα μουγκά, για να μην εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας για την απαράδεκτη λειτουργία τους,τόσο στο θέμα του ασφαλιστικού, όσο και στα γενικότερα και τρέχοντα εργασιακά μας ζητήματα. Επιδιώκουν να απαξιώσουν τελείως την εκλογική διαδικασία για να ψηφίσουν μόνο κομματικοί και συντεχνιακοί μηχανισμοί, διατηρώντας έτσι με ψευδεπίγραφο τρόπο υψηλά ποσοστά και βέβαια για να συνεχίσουν να κάθονται στο σβέρκο μας. Δώστε απάντηση με τη συμμετοχή σας και με την υπερψήφιση του «ενωτικού συνδυασμού Financial Crimes».
Ελάτε να ψηφίσετε από την πρώτη μέρα (Τετάρτη 16 Απρίλη) για να αποφύγετε τον κίνδυνο να υπάρξει κάποιο έκτακτο δημοσιογραφικό γεγονός την Πέμπτη, ή κάποιο έκτακτο προσωπικό πρόβλημα, που ενδεχομένως να σας δημιουργήσει χρονική και επαγγελματική πίεση.
Δεν υπάρχουν «χαμένες ψήφοι»,για κάθε 25 ψηφοδέλτια,αντιστοιχεί και ένας σύνεδρος(πχ ένας συνδυασμός με 100 ψήφους βγάζει 4 συνέδρους,ένας με 200 βγάζει 8). Στείλτε όσους μπορείτε περισσότερους συνέδρους από τον «ενωτικό συνδυασμό Financial Crimes», στο συνέδριο για να συμβάλουν στην ανατροπή του συντεχνιακού σκηνικού.
Η κάλπη (αν και μέχρι στιγμής δεν έχει βγεί ανακοίνωση από την
εφορευτική επιτροπή) ανοίγει στις 8πμ και κλείνει με τη δύση του ηλίου
(περίπου 8μμ).
Οι εκλογές γίνονται στα γραφεία της Ενώσεως, Ακαδημίας 20.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι ψηφίζονται μέχρι πέντε (5) υποψήφιοι από τον
ίδιο Συνδυασμό.
ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ή ΜΠΛΕ ΣΤΥΛΟ ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ή ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
Οι συνάδελφοι που προσέρχονται να ψηφίσουν πρέπει να έχουν την
επαγγελματική ή αστυνομική τους ταυτότητα.
ENHMEΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για επικοινωνία και ενημέρωση με το συνδυασμό μας τηλ.6977410188,6977214610
Εργασιακή ενημέρωση στο: financialcrimesnews.blogspot.com

1 σχόλιο:

dionisis είπε...

Συνάδελφοι.Οσοι επιλέξετε να έρθετε αύριο Πέμπτη 17-04-2008 για να ψηφίσετε να ξέρετε ότι κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς και για αυτό φροντίστε να μεριμνήσετε για την μετακίνηση σας καθώς καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Ειδικότερα στην ΕΘΕΛ (Μπλε λεωφορεία) από έναρξη βάρδιας - 07:00 & από 22:00 - Λήξη βάρδιας. ΤΡΑΜ: Στάση εργασίας 08:00 - 12:00. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ: Στάση εργασίας από 11:00 - 15:00 και από 21:00 - Λήξη βάρδιας, ΜΕΤΡΟ: Στάση εργασίας από 11:00 - 15:00. Προαστιακός& Τρόλλεϋ θα λειτουργούν κανονικά