Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Δραματικές εξελίξεις!!


Παραιτείται ο Καπράνος από το ΤΣΠΕΑΘ και αυτομαστιγώνεται στο Σύνταγμα, κραυγάζοντας «ομόλογο ε, να». Ξαφνικά αρχίζει να κλαίει φωνάζοντας "εμένα κανένας δε μου δίνει σημασία", αναφερόμενος στο ότι είναι τόσο καιρό ανενόχλητος από ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ.
Ο Σόμπολος καταγγέλει τη Ρηγίλλης για τις επιλογές της στο ασφαλιστικό και κάνει απεργία διαρκείας στο MEGA ενθυμούμενος με καθυστέρηση (ως νέος Ραν Ταν Πλαν) ότι στις 13 Φλεβάρη του έσπασε την απεργία. Έκκληση του Τσαλαπάτη σε ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ να ιδρύσουν από κοινού το Συνδικάτο Τύπου. Στην απορία των τεχνικών γιατί τους κόντραρε τόσο καιρό, απαντάει με το ρομαντικό: «όποιος αγαπάει παιδεύει».
H ΕΡΤ μονιμοποιεί τη νέα γενιά συμβασιούχων και ο SKY επαναπροσλαμβάνει όσους έχει απολύσει τα τελευταία χρόνια. Πληρώνουν κανονικά τους μισθούς ΑΘΛΗΤΙΚΗ και SPORTIME. Η Παπαρήγα τα φτιάχνει με τον Τσίπρα και αυτός την πάει βόλτα με τη μηχανή (σύγχυση δημιουργείται στις αντίστοιχες παρατάξεις στα ΜΜΕ, εμείς με ποιόν είμαστε τώρα, αναρωτιούνται). Κι εμείς σας ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: