Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Όλοι στα δικαστήρια στις 3 Απρίλη


Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην ΕΤΙΤΑ και καλούμε σε συμμετοχή στη συγκέντρωση στα δικαστήρια. Η απόπειρα ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει. Ενωμένοι οι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων στα ΜΜΕ θα αποκρούσουμε τη νέα πρόκληση των εργοδοτών.

Ενωτικός συνδυασμός – Financial Crimes




ΓΣΕΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31/03/08

ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Η ΓΣΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της, για την συνεχιζόμενη και εντεινόμενη ποινικοποίηση και δικαστική ακύρωση του δικαιώματος της Απεργίας και των Συνδικαλιστικών ελευθεριών.
Η παραπομπή και μάλιστα ετεροχρονισμένα (για απεργία που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα) των Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας είναι από κάθε άποψη απαράδεκτη, εκδικητική και καταδικαστέα.
Καταγγέλλουμε με τον πιο έντονο τρόπο αυτή τη «βιομηχανία» δικαστικών προσφυγών και αποφάσεων κατά των Συνδικάτων και κατά των Συνδικαλιστικών Στελεχών. Πληροφορούμε όσους προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες, ότι όχι μόνο δεν θα ανασταλούν οι απεργίες και οι αγώνες μας όσο θα συνεχίζεται αυτή η αντεργατική πολιτική αλλά απεναντίας θα βρουν ενωμένο και αποφασισμένο το σύνολο των εργαζομένων.
Η ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: