Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Νέο τεύχος Financial Crimes


Κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα το νέο τεύχος των Financial Crimes και η πρώτη εξόρμηση έγινε στις εξετάσεις των νέων μελών της ΕΣΗΕΑ, σύντομα θα σταλεί και σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ ήδη πραγματοποιούνται διανομές και σε χώρους εργασίας.

Στην κατεύθυνση της απεργίας της 21 Οκτώβρη κινήθηκε η σύσκεψη των ΔΣ των δημοσιογραφικών ενώσεων και της ΠΟΕΣΥ, με εξαίρεση την ατάκα του Σόμπολου "η απεργία είναι συμβολική,είναι ουτοπικό να ζητήσουμε την κατάργηση του νόμου, να παλαίψουμε για βελτιώσεις". Με το τελευταίο "φωτογράφιζε" τη συμμετοχή μελών της ΕΣΗΕΑ στο ΔΣ του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, επιλογή που σφυροκοπήθηκε από όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στη σύσκεψη.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις (στάσεις εργασίας) στον Flash,όπου οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι.

Στον "επικοινωνία 94 FM" στάσεις εργασίας για Πέμπτη και Παρασκευή, 8.00-11.00 και 11.00-13.00 αντίστοιχα. για τον μισθό του Σεπτέμβρη 2008 που τον χρωστάνε ακόμα.


Στο 10ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας το ντοκιμαντέρ «στον Ιστό της Αράχνης», σε σκηνοθεσία Νίκου Βεζυργιάννη, σενάριο και έρευνα του συναδέλφου Παύλου Νεράντζη, που αναφέρεται στις παράνομες πτήσεις και τις απαγωγές ύποπτων για τρομοκρατία, το σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ευρώπη, έλαβε το βραβείο της καλύτερης ταινίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: