Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Εκδήλωση για τα portals


Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, εργάζονται σε ένα τομέα ΜΜΕ που διαρκώς αναπτύσσεται, αλλά δεν αναγνωρίζονται ασφαλιστικά και εργασιακά, σαν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους στα υπόλοιπα ΜΜΕ, ενώ μένουν και εντελώς ακάλυπτοι συνδικαλιστικά. Είναι οι εργαζόμενοι στα portals.
Διεκδικούμε να κατοχυρωθούν οι εργαζόμενοι στα portals με όρους αμοιβής και ασφάλισης, όπως οι αντίστοιχοι συνάδελφοί τους στα υπόλοιπα μέσα(εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις). Αυτό μπορεί να γίνει με νομοθετική ρύθμιση, όπως είχε γίνει (δυστυχώς με πολυετή καθυστέρηση) για τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, που για χρόνια δούλευαν έξω από τις ΣΣΕ και τα οικεία ταμεία των αντίστοιχων κλάδων στις εφημερίδες. Πιστεύουμε ότι λόγω της περιόδου που διανύουμε, είναι ρεαλιστικός στόχος η άσκηση πιέσεων ενωτικά από τα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ για να μπεί τέλος σε αυτό το αίσχος ΤΩΡΑ!!

εκδήλωση - συζήτηση την Παρασκευή 30 Γενάρη στις 6.30μμ στην ΕΣΗΕΑ

2 σχόλια:

ARD είπε...

Παιδιά, συγχαρητήρια, είστε οι μόνοι που ασχολείστε με τα portals ενεργά. Πού μπορούμε να βρούμε την αφίσα της εκδήλωσης για ανάρτηση στο χώρο εργασίας?

Financial Crimes είπε...

Τυπώνουμε ο καθένας μας τα δύο αφισάκια (αυτό με το σκίστο και το κείμενο και το άλλο στη δεξιά πλευρά του blog). Αν δεν έχεις καλή ανάλυση, στείλε μας το Mail σου στο financial.crimes@hol.gr, με την ένδειξη ΑΦΙΣΑΚΙ PORTALS και θα σου τα στείλουμε. Εντός των ημερών ξεκινάμε και περιοδείες στα portals.