Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

οι Financial Crimes για τον επαναληπτικό γύρο στην ΕΡΤ


στις επαναληπτικές εκλογές
για την ανάδειξη εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΡΤ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Στις 16 Δεκέμβρη γίνονται οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων μας στο ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ, ανάμεσα στους 4 πρώτους υποψήφιους. Στον πρώτο γύρο πετύχαμε μια νίκη. Η τετράδα που πέρασε στον δεύτερο γύρο είναι απο τους συναδέλφους που δεν στήριξαν τα μορφώματα του Σαμαρά, και αυτό αποτελεί μια πρώτη παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
Στο δεύτερο γύρο, συνεχίζουμε την προσπάθεια να εκλέξουμε εκπροσώπους που να σηματοδοτούν οχι μόνο τον ανυποχώρητο αγώνα της διετίας, που παλεύοντας ξανακερδίσαμε τις δουλειές μας πίσω, αλλά και τη συνέχιση της σύγκρουσης με την μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με αυτην την κυβέρνηση. Τα δικαιώματα μας που ποτέ δεν επανήλθαν μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Την αντιδημοκρατική λειτουργία του «αποφασίζομεν και διαττάσομεν» της διοίκησης που «στήνει» δικούς της κονονισμους εργασίας. Την συστηματική προσπάθεια για το χτύπημα του συνδικαλισμού στην ΕΡΤ.
Σε όλα αυτά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι για δεύτερη φορά μέσα σε τρείς μήνες γίνεται η προσπάθεια να πάψει να εκπέμπει η ertopen, η φωνή των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ. Η προηγούμενη φορά ήταν μόλις τον Σεπτέμβριο όπου έγινε προσπάθεια να ξηλώσουν τον πομπό απο τα Τουρκοβούνια και συνέλαβαν συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, αυτούς που σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορούν να είναι εκπροόσωποι των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΕΡΤ.
  Δεν είναι τυχαία η επίθεση στην ertopen που έδωσε βήμα σε όσους δε «χώραγαν» πουθενά στην «πολυφωνία» των ιδιωτικών και κρατικών σταθμών. Που στάθηκε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου, κάθε αγώνα που συγκρούονταν την τελευταία διετία ενάντια στις μνημονιακές επιθέσεις. Δεν ξεχνάμε ότι πρίν δύο μήνες είχε γίνει επίθεση στις εκπομπές “αντιδραστήριο” και “Zonna Rossa” στην ΕΤ3. Δεν ξεχνάμε ότι η διοίκηση προσπαθεί να απομακρύνει τους βασικούς συντελεστές της «πρωινής ζώνης» παρόλη την επιτυχία της.
Δεν πρόκειται για περιστατικά τυχαία. Στο σύνολό τους δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση και οι κάθε είδους «υπηρεσίες» της, αντιμετωπίζουν τις φωνές και οτιδήποτε  συνεχίζει να θυμίζει τον δίχρονο αγώνα της ΕΡΤ, απέναντι στο «μαυρο» και τα μνημόνια.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κυβέρνηση & διοίκηση να τους περάσει.Στις 16 Δεκέμβρη, ψηφίζουμε όπως αγωνιστήκαμε. Με αποφασιστικότητα, χωρίς ταλαντεύσεις και με στόχο να νικήσουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη να διεκδικήσουν τα δικαιώματά μας, αυτοί που πάλεψαν μαζί μας για δύο χρόνια, και όχι κάποιοι που δεν άντεξαν τη μάχη και έψαχναν συνεταιριστικές λύσεις μακριά από τη συλλογική μας δράση. Δεν θέλουμε στη διοίκηση τους εκλεκτούς των κυβερνητικών κύκλων και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα, αυτούς «που μπαίνουν στο μάτι» της κυβέρνησης και της διοίκησης
Γι’ αυτό στο δεύτερο γύρο στηρίζουμε τους συναδέλφους
Καλφαγιάννη και Μαρινόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: