Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Συνεχίζουμε αποφασισμένοι




Συνεχίστηκε και την Τετάρτη με απόλυτη επιτυχία η απεργία της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ στον «επικοινωνία 94 FM» για την ανάκληση της απόλυσης του εκπροσώπου των δημοσιογράφων στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, Τάσου Τατάρογλου. Στη δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση περιφρούρησης, μαζί με τους απεργούς του «επικοινωνία 94 FM» συμμετείχαν:
Ο Σταμάτης Σκούρτης εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του Flash στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ο Ηρακλειώτης δημοσιογράφος και μέλος των Financial Crimes Διονύσης Βυθούλκας, όπως και ο σύνεδρος του συνδυασμού στο επερχόμενο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, Νάσος Μπράτσος. Ο συνδικαλιστής στο κοντινό στο σταθμό νοσοκομείο «Αγία Όλγα», Βασίλης Κυριάκης, συνδικαλιστές φοιτητές, οι εργαζόμενες στο βρεφονηπιακό σταθμό, που πραγματοποιούν πολύμηνες κινητοποιήσεις, με την πρόεδρό τους Αθηνά Λυκουρέση και από τη δημοτική παράταξη «Δημοτική Ενότητα» ο Περικλής Γκιουλέας.



Υ.Γ. ενδεικτικό των διαθέσεων της τοπικής κοινωνίας για τη διαλυτική πολιτική του φύρερ Δημάρχου, Σταύρου Γεωργόπουλου, είναι ότι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δώρο στους συγκεντρωθέντες το εσώρουχο που κυκλοφορεί στο Ηράκλειο και σας επισυνάπτουμε με φωτο. Noμίζουμε όμως ότι κακώς δωρίστηκε στους απεργούς, αφού λόγω της γιορτής του Αγ.Κωνσταντίνου, έπρεπε να σταλεί στον πρωθυπουργό, που είναι και ο πολιτικός προϊστάμενος του συγκεκριμένου Δημάρχου.



Εργασιακή ενημέρωση και φωτογραφικό ρεπορτάζ στο: financialcrimesnews.blogspot.com


ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γενική συνέλευση πραγματοποιούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων του Flash για να αντιμετωπίσουν την εργοδοτική απόπειρα για «εθελούσια» έξοδο των μισών από τους 93 εργαζόμενους.

Εκλογές στην ΕΠΗΕΑ την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το ψηφοδέλτιο των Financial Crimes απαρτίζουν η Γιάννα Σακελλαρίου και η Βαγγελιώ Τόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: