Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Στην... παρέλαση οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του δημοτικού "Επικοινωνία 94"

...φωτο από προηγούμενη παρέλαση...


Έτοιμοι να… «παρελάσουν» με τον δικό τους τρόπο την 25η Μαρτίου είναι οι επί 10 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94», του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αύριο Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τη μορφή των κινητοποιήσεων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ηρακλείου. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων είχε συνάντηση με τον δήμαρχο πριν λίγες μέρες, στην οποία οι εργαζόμενοι τόνισαν πως δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η «στάση πληρωμής» της δημοτικής αρχής προς τους εργαζομένους, την στιγμή που από την αρχή του χρόνου έχουν εισέλθει στα ταμεία του Δήμου σημαντικά χρηματικά ποσά από τους κεντρικούς και άλλους πόρους. 
Οι εργαζόμενοι εκτιμούν πως πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι είτε να βρίσκονται κυριολεκτικά στην τελευταία προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, αφού καλύπτονται όλες οι υπόλοιπες υποχρεώσεις στο σύνολό τους (κάτι που πρακτικά σημαίνει στάση πληρωμών προς τους εργαζόμενους), είτε μέσω της στάσης αυτής πληρωμών και με την πρόφαση ότι αναμένεται γενικώς και αορίστως κυβερνητική πρωτοβουλία να εξαθλιωθούν πλήρως οι εργαζόμενοι και να αποχωρήσουν με τη βούλησή τους.
Όπως σημείωναν, είτε στη μία, είτε στην άλλη περίπτωση η μόνη απάντησή τους θα είναι πλέον οι κινητοποιήσεις στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: