Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Απόφαση συνέλευσης ΕΡΑ Θεσσαλίας



Ένας χρόνος «μαύρου» και η ΕΡΑ Θεσσαλίας συνεχίζει τον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία!

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Θεσσαλίας πραγματοποιήσαμε συνέλευση την περασμένη Κυριακή, 1η Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Λάρισας και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για αξιοπρέπεια, ελευθερία, δημοκρατία. Τον αγώνα για εργασία και ζωή.

Σταθμίζοντας τα δεδομένα που επικρατούν τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο καθώς και τις δυσκολίες επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε χωρίς αποζημιώσεις έναν χρόνο τώρα, με την κυβέρνηση να μην καταβάλλει και τα επιδόματα και τις άδειες του 2013, καταπατώντας όλους τους εργατικούς νόμους, δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα και συνεχίζουμε τη μάχη για πραγματική δημόσια ενημέρωση του κόσμου, καθιστώντας τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους ανέργους, τους επισφαλώς εργαζόμενους, όλη την κοινωνία συμμέτοχους σε αυτή την προσπάθεια.

Ανοίγουμε περαιτέρω τα μικρόφωνα στα σωματεία και στα συνδικάτα, στους εργαζόμενους, στους ανέργους και σε όλη την κοινωνία που στέκεται με το κεφάλι ψηλά και αγωνίζεται για αξιοπρέπεια. Ενώνουμε τις προσπάθειές μας και αντιτασσόμαστε σε διχασμούς -τεχνητούς ή πραγματικούς - καθώς ο στόχος είναι ένας: η επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Και αυτός είναι ο στόχος όλων των εργαζομένων, ασχέτως του σωματείου στο οποίο ανήκουν. Διαπιστώθηκε εν ολίγοις η ανάγκη ενότητας και όχι κατακερματισμού των δυνάμεων, προκειμένου ο αγώνας να έχει νικηφόρα έκβαση.

Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση και ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους κλάδους που αγωνίζονται, με τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες, τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Έχουμε χρέος στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας. Έχουμε χρέος να κρατήσουμε ανοιχτά τα μικρόφωνα και τους πομπούς και ζωντανή την ενημέρωση και τη συνδιαμόρφωση της στάσης μας με όλη την κοινωνία.

Αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι ΕΡΑ Θεσσαλίας:

Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Ραλού Μεθενίτου

Γρηγόρης Κοντούλας

Στέφανος Τσουρβάκας

Γιάννης Μπέης

Γιώργος Μαντζανής

Άρης Ψύχας

Ελπίδα Κουτσογιάννη

Αλέξανδρος Ζαούτσος

Φρόσω Παύλου

Δώρα Μήτρα

Βαγγέλης Μητρούσιας

Γιώργος Πατάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: