Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Αλληλεγγύη εργαζομένων για να ξανανοίξει η ΕΡΤ - Όλοι στο συλλαλητήριο στις 11/2

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΟΜΕΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Το ΔΣ της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή του στις 5/2/2015 αποφάσισε:ΨΗΦΙΣΜΑ

      Στις 11 Φεβρουαρίου στις 5.30πμ οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν σε συλλαλητήριο με κεντρικό σύνθημα « 20 μήνες μαύρο στη δημοκρατία, 20 μήνες αγώνα, ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ ΤΩΡΑ!».
          Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, όπως και οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες, οι εργαζόμενοι στη χαλυβουργία και τόσοι άλλοι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους, έχουν δώσει μαθήματα αντίστασης και αξιοπρέπειας.
Σε αυτούς τους 20 μήνες έχουν δώσει φωνή σε όλη την μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, μέσα απο την ΕΤ3 και το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι εργαζόμενοι να προσφέρουν την καλύτερη ενημέρωση.
Τωρα χρειάζονται τη στήριξή μας. Είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους , τη νεολαία, και τους μαζικούς φορείς, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο την  Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5.30μμ έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή.
Για να ανοίξει ο δρόμος να επιστρέψουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι, για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας λεηλάτησαν.

Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Σουγκάκης
Ο γραμματέας
Κώστας Πίττας
 Σωματείο εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο - Να ξανανοίξει η ΕΡΤ - Όλοι στο συλλαλητήριο στις 11/2


Ψήφισμα των εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο για την άμμεση και πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ:

Στις 11 Φεβρουαρίου στις 5.30πμ η ΠΟΣΠΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν σε συλλαλητήριο με κεντρικό σύνθημα «20 μήνες μαύρο στη δημοκρατία, 20 μήνες αγώνα, ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ ΤΩΡΑ!».

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και 20 μήνες συνεχίζουν να αποτελούν φάρο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους. Ο δικός τους αγώνας άνοιξε τον δρόμο για να φύγει η ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση και έδωσε το έναυσμα σε όλους τους εργαζόμενους, ότι απέναντι στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων ο ανυποχώρητος αγώνας είναι ο δικός μας μονόδρομος. Για 20 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας.

Δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο στις 7 Νοέμβρη του 2013 για να σιγήσουν τη φωνή τους, χωρίς να το καταφέρουν. Σε αυτούς τους 20 μήνες οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δώσει φωνή σε όλη την μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, μέσα από την ΕΤ3 και το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι εργαζόμενοι να προσφέρουν την καλύτερη ενημέρωση.

Τώρα χρειάζονται τη στήριξη μας, στον αγώνα που δίνουν για να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, με όλους τους εργαζόμενους και όλες της τις υπηρεσίες.

Είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τους μαζικούς φορείς να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ. έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή.

Για να ανοίξει ο δρόμος να επιστρέψουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι, για να πάρουμε πίσω όσα μας λεηλάτησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

    Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

 Πλαγιαννάκος Γιάννης      Ρίζος Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: