Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΤ: "Μηδενική βάση" με απόλυτη ισοπέδωση;




...αναδημοσίευση από το ertopen...

Ανησυχία επικρατεί μεταξύ αρκετών εργαζομένων της ελεύθερης ΕΡΤ, για το μέχρι στιγμής θολό περιεχόμενο της επαναλειτουργίας – επανασύστασης της ΕΡΤ από «μηδενική βάση», αφού μεταξύ των σεναρίων κυκλοφορεί και η «μοριοδότηση».

Ανασύραμε από το αρχείο μας μια είδηση, που αν και μπήκε το 2012 στο εσωτερικό σύστημα της ΕΡΤ – ΕΡΑ, δεν μεταδόθηκε ποτέ γιατί ήταν εξόφθαλμα βλακώδης και προβοκατόρικη και προφανώς κόπηκε από τον όποιο αρχισυντάκτη, όταν αυτός ξεπέρασε το εγκεφαλικό με αυτά που διάβασε.

Φανταστείτε, επειδή η συντάκτρια της είδησης και ακολούθως ενταχθείσα στη ΔΤ-ΥΕΝΕΔ, μπορεί να έχει ένα πτυχίο και δύο τίτλους σεμιναρίων να «υπερκεράσει», οποιονδήποτε από τον κόσμο του αγώνα που κρατάει όρθια την ΕΡΤ επί 20 μήνες.

Για την «είδηση»: Τη μέρα που στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απελευθέρωσαν τον παράνομα προσαχθέντα από την αστυνομία, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάν και μάλιστα λίγη ώρα πριν από αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στο οποίο oι προαναφερθέντες πήραν μέρος μαζί, η συντάκτρια της «είδησης» ανακαλύπτει ότι αριστεροί και μετανάστες παίζουν ξύλο μεταξύ τους στο κέντρο της Αθήνας σε κοινή θέα!!!
Μάλιστα στη δήλωση του προέδρου των Πακιστανών, προσθέτει το όνομα πολιτικού φορέα, σαν "κατηγορούμενου", χωρίς αυτό να έχει ειπωθεί. Είπαμε δημιουργικότητα και φαντασία...

Στην πραγματικότητα ο προπηλακισμός προσώπου που φέρονταν σαν μέλος της Χρυσής Αυγής, από μετανάστες και που ως τέτοιος αποδόθηκε από διαδικτυακούς τόπους συμπαθούντες την εγκληματική οργάνωση, επιχειρήθηκε να αποδοθεί σαν συμπλοκή αριστερού πολιτικού φορέα με κοινότητα μεταναστών.

Τελικά δεν «επιτίθενται» μόνο οι καθαρίστριες στα ΜΑΤ, αλλά και ορισμένοι άλλοι στην κοινή λογική και μάλιστα με συνέπεια και συνέχεια.

"Mηδενική βάση" λοιπόν και μηδενική μνήμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: