Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ένας χρόνος από το θάνατο του Γ. Κοίλιαρη


Στις 15 Νοέμβρη 2008 ο Γιώργος Κοίλιαρης (συμβασιούχος, αξίζει να το θυμόμαστε αυτές τις μέρες, στην ΕΡΤ, έφευγε από τη ζωή). Στις 18/11/2008 είχε γίνει η κηδεία του.Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση εκείνης της ημέρας, χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω από αυτά που απαιτούσαμε και απαιτούμε. Σήμερα 15/11/2009 κανένα site της ΕΣΗΕΑ και καμία δήλωση του υπ΄ ατμόν από την ΕΡΤ Παναγόπουλου, που έβγαζαν λογίδρια στην κηδεία δεν έχει αναρτηθεί (ακόμα και αν το κάνουν μετά το σχόλιό μας, θα γίνουν ακόμα πιο γελοίοι).





Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008
To τελευταίο αντίο

Πλήθος κόσμου και ανάμεσά τους πάρα πολλοί συνάδελφοι, συνόδεψαν το Γιώργο Κοίλιαρη στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν υποκριτικά και θρασύτατα και όσοι τον είχαν ταλαιπωρήσει εργασιακά (ο Γιώργος είχε "κοπεί" από τη μονιμοποίηση στην ΕΡΤ και εργαζόταν με καθεστώς συμβασιούχου). Επίσης ήταν εκεί και οι υποκριτές εκπρόσωποι της κυβέρνησης που είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στους βρώμικους πολέμους σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Στο Γιώργο είναι αφιερωμένη η Βαλκανική συνάντηση Ειρήνης στις 29 και 30 Νοέμβρη.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΤΡΟΧΑΙΟΥ" ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: