Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Αποκάλυψη πειρατικής διαφήμισης!!


Μετά την επιστολή (ανάρτηση της 24/11/2009)του μέλους του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ Νάσου Μπράτσου για το θέμα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ στην ιστοσελίδα www.sportime.gr ήρθε η απάντηση από τον ΟΠΑΠ (από την αρμόδια διεύθυνση και την κ. Χριστοφιλοπούλου, που ευχαριστούμε για την άμεση απάντηση και την ευαισθησία της) ότι ο ΟΠΑΠ δεν έχει δώσει διαφήμιση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία προφανώς παρανομεί. Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στην ιστορική εφημερίδα SPORTIME ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν τα χρήματά τους, από τον κ. Κυριακόπουλο.

Mένει να απαντηθεί με τι λεφτά θα πληρώσει τη διαφήμιση του site στη διάρκεια του αγώνα Εθνική Ελλάδας-Εθνική Ουκρανίας στο MEGA, ενώ την ίδια ώρα μαθαίνουμε ότι κινείται κάνοντας επαφές για να ξαναβγάλει την εφημερίδα!!

Βεβαίως αναμένονται οι κινήσεις του ΟΠΑΠ για την παράνομη χρήση των παιχνιδιών του, ενώ το ζήτημα της διαφήμισης στο ίντερνετ και οι όροι της, είναι το τεράστιο θέμα, μέρος του οποίου είναι και το πειρατικό φαινόμενο που αποκαλύφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: