Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εκεί που μας χρωστάνε, θα μας πάρουν και το βόδι




ANAKOINΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ
Αγία Παρασκευή 21-09-2010


Συνολική οργανωμένη επίθεση στην Δημόσια ΕΡΤ κάνει τις τελευταίες ημέρες, χρησιμοποιώντας και παραπλανητικούς τίτλους,η Διοίκηση του ΣΚΑΙ, στην οποία ανήκει και ο γνωστός για την θητεία του, ως πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρ. Παναγόπουλος, του οποίου τα έργα και οι ημέρες βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών και των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης!
Η προσπάθεια «συμψηφισμού» των πεπραγμένων του, δεν πείθει κανένα, πολύ περισσότερο δε τους εργαζόμενους, που βίωσαν και βιώνουν ακόμα, τις αρνητικές συνέπειες της θητείας του στην ΕΡΤ!
Τώρα θυμήθηκε τις πανάκριβες παραγωγές και τους golden μισθούς;
Κατά την πενταετή θητεία του στην ΕΡΤ, ο ΣΚΑΙ αγνοούσε επιδεικτικά τις καταγγελίες της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.
Σήμερα ο ίδιος όμως, με το νέο του τίτλο ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΙ, ξεχνά τον πακτωλό χρημάτων και την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε από την ΕΡΤ και με εκδικητική μανία θέλοντας να ενισχύσει τα ιδιωτικά συμφέροντα της εταιρίας που υπηρετεί, βάζει στο στόχαστρο το ανταποδοτικό τέλος, τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων, τις διαφημίσεις κλπ.
Μιλάνε για παράνομες αποφάσεις του σημερινού νόμιμου Δ.Σ. της ΕΡΤ όταν ο περί ού ο λόγος παράνομα και παράτυπα λειτουργούσε ως Πρόεδρος - Δ/νων Σύμβουλος για πολλούς μήνες αφ΄ ότου είχε λήξει η θητεία του (γεγονός που καταγγείλαμε και έσπευσαν να τον νομιμοποιήσουν εκ των υστέρων).

Μιλάνε για νοθεία του ανταγωνισμού ενώ γνωρίζουν ότι ο ρόλος της ΕΡΤ είναι τελείως διαφορετικός από το στόχο του πλουτισμού και της διαμόρφωσης κοινωνικής συνείδησης υπέρ των συμφερόντων των καναλαρχών. Αλλά και με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται ότι ο Χρ. Παναγόπουλος μεταχειρίστηκε την ΕΡΤ σαν «μαγαζάκι του»!
Συκοφαντώντας συνεχώς επιδιώκουν να πείσουν με περίσσιο λαϊκισμό τον κόσμο, να μην πληρώνει, ώστε να μπορούν αυτοί μετά, να του σερβίρουν ότι θέλουν αρπάζοντας όλη τη διαφημιστική πίττα! Επιστράτευσαν δε και το γνωστό για τις καταστροφικές συνέπειες στην πολιτική και οικονομική ιστορία του τόπου Στεφ. Μάνο!

Αφού πρώτα διέσυραν την ΕΡΤ, την υποβάθμισαν, την ξεζούμισαν, την κακοδιαχειρίστηκαν, τώρα θέλουν και να την κλείσουν βάζοντας θέμα ακόμα και για την ιδιοκτησία του Δημοσίου, ακυρώνοντας το Δημόσιο κοινωνικό, πολιτιστικό χαρακτήρα που οφείλει μόνο η Δημόσια ΕΡΤ να έχει σε αντίθεση με τους σκοπούς των ιδιωτικών καναλιών που λειτουργούν για το κέρδος και μόνο! Ποιος αθέμιτος ανταγωνισμός υπάρχει λοιπόν με το καθαρά εμπορικό συμφέρον;
Θέλουν να βγάλουν από τη μέση την ΕΡΤ για να αυξήσουν τα έσοδα από τη διαφημιστική πίττα και να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ τους ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ- ΑΚΡΟΑΤΕΣ της!
Οι «νομικοί κύκλοι» που επικαλούνται, καλό είναι να διερευνήσουν τις ευθύνες, ακόμα και στο ποινικό πεδίο, του τέως προέδρου της ΕΡΤ και νυν Διευθύνοντα Συμβούλου του ΣΚΑΙ κ Χρ. Παναγόπουλου, για όλο το διάστημα της θητείας του, καθώς κατά το τελευταίο διάστημα (Νοέμβριος 2009 - Μάρτιος 2010), που πληρωνόταν από την ΕΡΤ με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού για τα οποία σήμερα χύνει κροκοδείλια δάκρυα, εργαζόταν ΜΟΝΟ στο ΣΚΑΙ! εξυπηρετώντας έτσι, τον «ΑΘΕΜΙΤΟ» ιδιότυπο ανταγωνισμό που σήμερα επικαλείται, υπέρ του Ιδιωτικού καναλιού που υπηρετεί!
Οι εργαζόμενοι απαιτούν διαλεύκανση όλων των υποθέσεων και χρηστή, ορθολογική, πλουραλιστική διοίκηση, από όλους.
Αφήστε επιτέλους την ΕΡΤ ήσυχη να συνέλθει από την αλόγιστη και την καταστροφική πολιτική που άσκησαν πάνω της οι διάφοροι κατά καιρούς Παναγόπουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: