Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για την απεργία της ΕΤΙΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγία Παρασκευή 18-04-2011


ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Συμπαραστεκόμαστε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς στα ιδιωτικά κανάλια να μετέχουν δυναμικά στη 48ωρη απεργία της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. μελος της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. (από ώρα 05.00 π.μ. της Τρίτης 19 Απριλίου έως ώρα 05.00 π.μ. της Πέμπτης 21 Απριλίου) που Δίκαια απαιτεί:

•Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
•Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν σέβονται τους εργαζόμενους τους και καθυστερούν την καταβολή τους μέχρι και τέσσερις μήνες..
•Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
•Την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.
•Να μπει τέλος στην μαύρη και ανασφάλιστη εργασία και ενοικιαζόμενη εργασία, να διαμορφωθούν ίδιες μισθολογικές και ίδιες εργασιακές - ασφαλιστικές συνθήκες για όλους τους τεχνικούς είτε αυτοί εργάζονται σε Κρατικούς είτε σε Ιδιωτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε Εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου.
•Όχι στη μείωση μισθών.


Η ανάλγητη εργοδοσία (Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.), συνεπικουρούμενη από τον εργασιακό Μεσαίωνα που προωθεί η Κυβέρνηση,επιχειρεί να εκθεμελιώσει κάθε εργασιακό δικαίωμα.

Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει!

Συμμετοχή όλων στην Απεργία.


2)ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγία Παρασκευή 18-4-2011


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Μετά τα αλλεπάλληλα εξώδικα της ΠΟΣΠΕΡΤ προς την Πολιτική Ηγεσία και τη Διοίκηση της ΕΡΤ, όσον αφορά την κακή διαχείριση των ρεπορτάζ (pool), που δίνονται παράνομα και καταχρηστικά, σε όλους τους Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, σας ενημερώνουμε ότι:

Δε θα δίνονται, ούτε θα λαμβάνονται θέματα, χωρίς την έγκριση της ΠΟΣΠΕΡΤ, από και προς οποιονδήποτε Ιδιωτικό Σταθμό.

Η παραπομπή στη Δικαιοσύνη όποιων παρανομούν είναι δεδομένη.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των συμφερόντων της ΕΡΤ ΑΕ, είναι υπόθεση όλων μας.

Παρακαλούνται οι Συνάδελφοι, για οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς και τις όποιες εξαιρέσεις (αν ζητηθούν), να επικοινωνούν οπωσδήποτε με την ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται αγωνιστικά & δυναμικά τον κόπο και το μόχθο των εργαζομένων.

Τηλ. 210 6066828
Fax. 210 6012990

Δεν υπάρχουν σχόλια: