Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Σόμπολος στην Κύπρο, ο κλάδος στην εντατική



...φωτο από τα γήπεδα της Κύπρου, α)οπαδοί της Ομόνοιας εκφράζουν την άποψή τους για το ΑΠΟΕΛ, οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας με πορτραίτα του Τσε και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με ναζιστικά σύμβολα και χαιρετισμούς...


Από συνάδελφο που μας έστειλε επιστολή μέσω mail και την οποία αποδίδουμε με δικά μας λόγια για να μην γίνει μέσω του τρόπου γραφής γνωστή η ταυτότητά του, ενημερωθήκαμε ότι:

1)ο Σόμπολος σε παραταξιακό μάζεμα ανακοίνωσε το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος, χωρίς να έχει κατασταλάξει (έτσι είπε) ακόμα. Αρκετοί τον πίεσαν να ξανακατέβει διότι ο κόσμος τον θέλει, τον θεωρεί επιτυχημένο και φοβούμενος για τη δουλειά του, θα συσπειρωθεί μαζί του και όχι με όσους λένε για απεργίες.

2)θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση τη Μ. Δευτέρα, ερχόμενος από την Κύπρο, όπου πάει για συμμετοχή σε εκδηλώσεις των συναδέλφων της Κύπρου, μαζί με τον κ. Τσαλαπάτη, τον κ. Μπελίτση και τις συμβίες τους, με εισιτήρια πληρωμένα από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ (έτσι μας μετέφεραν, την ώρα που ο μεγάλος αριθμός ανέργων πιέζει εξ αντικειμένου για στηρίξεις όπως το πασχαλινό επίδομα, που μάθαμε ότι ξεκίνησε η καταβολή του).

3)Επίσης ο κ. Σόμπολος διαδίδει ότι δήθεν οι Financial Crimes τσακώνονται μεταξύ τους για να αποτρέψει κόσμο να στραφεί εκλογικά στο συνδυασμό.
Επ αυτού πράγματι επιβεβαιώνουμε ότι τσακωνόμαστε, γιατί σε άλλους αρέσει το κρασί και σε άλλους η μπύρα, άλλοι ακούνε ρεμπέτικα και άλλοι ροκ. Tα ίδια έλεγαν και το 2009, ακόμα και στην προβοκάτσια προβλέψιμοι είναι. Για το εκλογικό κατέβασμα υπομονή λίγες μέρες γιατί βρισκόμαστε σε διαδικασίες με τους συμμάχους μας το 2009 (ψηφοδέλτιο: πρωτοβουλία για την ανατροπή).



4)Στην Κύπρο, για πολιτικούς λόγους, υποστηρίζουμε την Ομόνοια και για όσους δεν τους κολλάει το πράσινο χρώμα της, την ερυθρόλευκη Νέα Σαλαμίνα, που είναι σωματεία της αριστεράς. Ο Σόμπολος ας βολευτεί με το ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε έχει και ιδεολογική συνάφεια με την παράταξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: