Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Νέο ράπισμα στον Καμίνη


To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.) καταγγέλλει τη φασιστική, τρομοκρατική πρακτική κατά των Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου ώστε να σταματήσουν τους αγώνες τους, από τους Δημοκρατικά εκλεγμένους, Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη (πρώην Συνήγορο του Πολίτη;;;!!!) και της προέδρου της Π.Ο.Δ.Α. κας Φιλίνη..
Πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε το κάλεσμα σε κατάθεση, μελών της Φιλαρμονικής σχετικά με τη στάση τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου; Από πού απορρέει κ. Δήμαρχε η υποχρέωση του σωματείου των εργαζομένων να λογοδοτούν στον εργοδότη τους για τις συνδικαλιστικές τους διεκδικήσεις και αγώνες; Αυτές είναι αποφάσεις των εργαζομένων και των οργάνων τους.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους της Φιλαρμονικής και καλεί τις Διοικήσεις του Δήμου Αθηναίων και της Π.Ο.Δ.Α. να λογικευτούν. Να σταματήσουν άμεσα τις κινήσεις τρομοκρατίας κατά των εργαζομένων.
Τέλος, τους υπενθυμίζουμε πως ισχύει ακόμα, το πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και το Σύνταγμα προστατεύει την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση.


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Δ.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: