Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ -ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.






ΔΟΛ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

Νέα απόφαση ορόσημο του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών –Τμήματος Ασφαλιστικών μέτρων ,δικαιώνει τον απολυθέντα (από τον Όμιλο επιχειρήσεων του ΔΟΛ)Πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ συνάδελφο Χρήστο Μαϊδη . Συγκεκριμένα με την από 1936/2012(23-02-12) απόφαση το μονομελές Πρωτοδικείο θεωρεί άκυρη την καταγγελία της εργασιακής σχέσης (30/09/2011) και επιδικάζει υποχρεώνοντας την Α.Ε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, τη καταβολή μισθών υπερημερίας και για χρονικό διάστημα μέχρι 27 Μαΐου 2014, που έχει προσδιοριστεί η συζήτηση της κύριας αγωγής.
Ολόκληρο το κείμενο και το σκεπτικό της 1936/2012 απόφασης του πρωτοδικείου μαζί με ανάλογες και αντίστοιχες δικαστικές αποφάσεις, βρίσκεται στο αρχείο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ ,και μπορεί να κάνει χρήση οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος στην μάχη για την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Ο Πρόεδρος της ΕΠΠΗΤ συνάδελφος Χρ. Μαϊδης, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εκφράζουν την αμέριστη ικανοποίηση τους για την επιδειχθείσα αλληλεγγύη και στήριξη από την συντριπτική πλειοψηφία της ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ στα ΜΜΕ.
Ειδική αναφορά και ευχαριστίες στον εκπρόσωπο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ συνάδελφο Σταμάτη Πρωτολάτη (Μέλος Δ.Σ ΕΠΗΕΑ-ΠΟΕΠΤΥΜ) που κατέθεσε ως βασικός μάρτυρας υπεράσπισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: