Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.00 στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος)


Αθήνα , Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

για την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.00  

στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος)

Καλούνται όλοι οι Τεχνικοί (ηχολήπτες και ηλεκτρονικοί) Ραδιοφωνίας  να συμμετάσχουν στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, που θα διεξαχθεί Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.00 στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος).

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ για:

    τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό
    την εξουσιοδότηση του Δ.Σ για τον καθορισμό και τον τρόπο υπεράσπισης μέσω κινητοποιήσεων κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος ανά ραδιοσταθμό ή σε όλους τους ραδιοσταθμούς ή σε ένδειξη συμπαράστασης σε άλλο κλάδο εργαζομένων.
    την ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών της Ένωσης.
    την εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην ΓΣΕΕ μέσω της ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ:

τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσουν τις εκλογές του Σωματείου για την ανάδειξη Α. Διοικητικού Συμβουλίου, Β. Ελεγκτικής Επιτροπής, Γ. Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Αθηνών (Ε.Κ.Α.) και Δ. Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.).

Συνάδελφοι το Δ.Σ καλεί όλους τους τεχνικούς ραδιοφωνίας να συμμετάσχουν μαζικά στις διαδικασίες των οργάνων μας ως απάντηση στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και των εντολοδοτών της εργοδοτών. Σήμερα που συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ασφαλιστικό, εργασιακοί νόμοι και κοινωνικό κράτος χτυπιούνται αλύπητα με τις αποφάσεις κυβέρνησης και των ευρωστηριγμάτων της χρειάζεται συστράτευση όλων των εργαζομένων για την ανατροπή αυτής της λαίλαπας.

Σήμερα λοιπόν παρά ποτέ η ενεργοποίηση κάθε εργαζόμενου και η αποφασιστική συμμετοχή στα συνδικαλιστικά μας όργανα είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: