Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

"Ξηροί καρποί και ουίσκι" με θέα τη ΔΤ

Σκηνές απείρου κάλλους μαθαίνουμε ότι γίνονται στη ΔΤ , όπου όσοι νοιώθουν ότι κάθε άλλο παρά καβαντζώθηκαν, τώρα που είδαν ότι δεν είναι σίγουροι για είσοδο στη ΝΕΡΙΤ και επιτίθενται εναντίον όσων θεωρούν ότι είχαν "καθοδηγητικό" ρόλο και τους "παρέσυραν".

Ανήλικος δεν είναι κανείς,  οπότε έχει και την ευθύνη των πράξεών του και των επιλογών ζωής. Είπε και ο Καψής ότι θα φύγει άμα και αν και όταν εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ και νοιώθουν ότι έχασαν και το αποκούμπι.

Για τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο τροϊκανό παραμάγαζο, η θέση μας για τη διαμάχη αυτή, είναι "ξηροί καρποί και ουίσκι" για να το παρακολουθήσουμε πιο άνετα και εκ του μακρόθεν.

Θέμα όμως δημιούργησε και η εμφάνιση - συνεργασία μουσικής επιμελήτριας και εν ενεργεία εργαζόμενης στη ΔΤ, στο πρόγραμμα της ΕΡΑ, χωρίς να έχει συζητηθεί συλλογικά η στάση της ελεύθερης ΕΡΤ, σε όσους από το απέναντι "στρατόπεδο"  σκέφτονται ο καθένας με τα δικά του κριτήρια την "επόμενη μέρα".

Γνώμη μας είναι ότι "τακτικισμοί" όχι μόνο δεν δημιουργούν ρωγμές στο ούτως ή άλλως σάπιο στρατόπεδο των τροϊκανών κολαούζων, αλλά αντίθετα απομακρύνουν τον κόσμο του αγώνα (εντός και εκτός ΕΡΤ, εργαζόμενους και αλληλέγγυους).

Όμως αυτή τη φορά ΔΕΝ θα γίνει "του Πολυτεχνείου', όπου μετά εμφανίστηκαν ως "αντιστασιακοί", περισσότεροι από αυτούς που ήταν μέσα.

Συνεχίζουμε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: