Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πιέσεις για νέες ατομικές συμβάσεις στο ΔΟΛ


Πιέσεις για σύναψη ατομικών συμβάσεων καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ από τα ίδια τους τα σωματεία.

Μειώσεις μισθών και αύξηση ωραρίου  μέσω ατομικών συμβάσεων προωθούν στους εργαζόμενους τα συνδικαλιστικά σωματεία  του κλάδου ΕΣΗΕΑ-ΕΠΗΕΑ σύμφωνα  με βροχή καταγγελιών από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Εντατικά μαθήματα από τον Ψυχάρη.

Σε  δημοσίευμα  της  ιστοσελίδας του ΜΑΤΡΙΧ24 που αναδημοσιεύουμε παρακάτω ,οι εργαζόμενοι της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλουν το Προεδρείο και συγκεκριμένα  την Πρόεδρο και την Γεν.Γραμματέα του σωματείου τους, και ταυτόχρονα εργοδότη τους για παραβίαση των ΣΣΕ ασκώντας τους  πιέσεις για σύναψη ατομικών συμβάσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται  και  ο Πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ  Μάρκος Γκανάς
όπου ασκεί  με τη σειρά του  αφόρητες σε καθημερινή βάση  πιέσεις στο προσωπικό του μηχανισμού Αγγελιοσήμου του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, μισθοδοτούμενο από την ΕΠΗΕΑ(εργοδότης)  για μειώσεις μισθών ΜΈΣΩ ΑΤΟΜΙΚΏΝ συμβάσεων, σύμφωνα  και με επιστολή όσο και με τις καταγγελίες και προτάσεις των εργαζομένων που εστάλησαν  από την ΕΠΗΕΑ προς της Ενώσεις που εμπλέκονται με την χρηματοδότηση του προσωπικού του ελέγχου  αγγελιοσήμου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι δεν δεχθούν τις μειώσεις, οι εμπλεκόμενες ενώσεις  στο μηχανισμό δεν θα είναι σε θέση να καλύπτουν τη μισθοδοσία των υπαλλήλων με αποτέλεσμα το χάσιμο θέσεων εργασίας.

 
Αναδημοσίευση από Σχολιαστή ΕΠΗΕΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: