Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Δίκη για τη δολοφονική επίθεση

  


...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...



Ανακοίνωση του σωματείου του ΜΕΤΡΟ (ΣΕΛΜΑ) για τον πρόεδρό του Αντώνη Σταματόπουλο:

"Συνάδελφοι,
Η ώρα της δικαιοσύνης έρχεται. Πριν δυόμιση ( 21/2 ) χρόνια ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Λ.Μ.Α. αγωνιζόταν για την άνιση μεταχείριση μεταξύ του προσωπικού της ΣΤΑ. ΣΥ.. Το παρακράτος για άλλη μια φορά επέλεξε τον τρόπο της δολοφονικής ενέργειας, τρόπο για εκφοβισμό, χωρίς αποτέλεσμα για αυτούς, γιατί ο αγώνας δεν σταμάτησε. Στο ίδιο σημείο πρέπει να θυμηθούμε και την αντίστοιχη απόπειρα προς την κα. Κούνεβα.

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 στο β’ μονομελές πλημμελειοδικείο Πειραιά στις 09:00 εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονικής ενέργειας.

Την Δευτέρα 28.01.2014 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΣΤΑ. ΣΥ., για την επιστράτευση. Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν εργαζόμενοι από πολλούς κλάδους, ενδεικτικά αναφέρουμε :

Γιατροί ΕΟΠΠΥ,

Πρωτοβάθμια Σωματεία,

Φοιτητές,

Κίνημα δεν πληρώνω,

Κανάλι 1 ( Πειραιά ), διεθνές κανάλια,

Καθαρίστριες,

Δ.Ε.Η.,

Βουλευτές  ΣΥ.ΡΙΖ.Α ( Καφαντάρη, Μητρόπουλος, Σταθάς ), ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, συντονισμός ενάντια σε κλεισίματα, διαθεσιμότητες, ιδιωτικοποιήσεις.

Πρέπει να διευκρινιστεί δεν παρακαλάμε για την άρση της επιστράτευσης, άλλωστε δεν έχουν καταφέρει την αναστολή των αγώνων, αναδεικνύουμε όμως το πλέον αντιδημοκρατικό μέτρο προς τους εργαζόμενους".


Δεν υπάρχουν σχόλια: