Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η Ελλάδα της τρόικας, του ΔΝΤ και της δικομματικής κυβέρνησης όλο και περισσότερο θυμίζει την «Κούβα του Μπατίστα»

 

 
 
 
 
 
 
 
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας καταγγέλλει την νομοθετική απελευθέρωση του ραδιοτηλεοπτικού τζόγου. Σε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι Έλληνες είναι βυθισμένοι στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση, νομιμοποιείται η αδίστακτη εκμετάλλευση της ανθρώπινης απελπισίας, καθώς παρέχεται το δικαίωμα της συνεχούς μετάδοσης παιχνιδιών τζόγου από τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση.
 
Παράλληλα, με ειδική ρύθμιση, απαλλάσσονται οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί και οι εταιρίες παραγωγής τέτοιων παιχνιδιών από την καταβολή φόρου (30% επί του μεικτού κέρδους).

Με αυτή την απόφαση της κυβέρνησης την ώρα ακριβώς που κορυφώνεται στον τόπο μας η ανθρωπιστική κρίση, ο ραδιοτηλεοπτικός τζόγος και τα τυχερά παιγνίδια εισάγονται στα σπίτια μας καθημερινά, όλες τις ώρες, για να γαλουχηθούν τα παιδιά και οι νέοι μας με τα νάματα του υποκόσμου και της μαφίας των καζίνο.
 
Μετά το ολέθριο πλήγμα που δέχτηκε ο ψυχαγωγικός και επιμορφωτικός ρόλος που οφείλουν να έχουν τα ραδιοτηλεοπτικά μμε με το κλείσιμο της ΕΡΤ, κονιορτοποιούνται και τα τελευταία προσχήματα και ο ραδιοτηλεοπτικός χώρος  παραδίδεται βορά στο αγοραίο, στη χυδαιότητα, στον κοινωνικό καννιβαλισμό.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους και κάθε σκεπτόμενο πολίτη της Χώρας μας να μην υποκύψει σε αυτόν τον ευτελισμό των αξιών και της αισθητικής μας. Η οργανωμένη αντίσταση του Λαού μας με γνώμονα την παράδοσή μας και την ιστορία μας είναι η μόνη δίοδος προς το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: