Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση ΕΔΟΕΑΠ


ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ


Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ 8π.μ.-8μ.μ.:
ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
Ή ΕΩΣ 1.500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ

Αγαπητοί/ ές συνάδελφοι
Η ένοπλη ληστεία του περασμένου Μαΐου οδήγησε, για λόγους ασφαλείας, σε απόφαση για κατάργηση του συστήματος άμεσων πληρωμών στο Ταμείο μας .
Το γεγονός δημιούργησε σειρά προβλημάτων, κυρίως εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μετόχων –μελών μας, με συνέπεια η νέα Διοίκηση του Οργανισμού να ζητήσει μελέτη και υποβολή προτάσεων με βάση τις οποίες προχώρησε στην απόφαση για επαναφορά του συστήματος άμεσων πληρωμών στον ΕΔΟΕΑΠ αφού πρώτα διασφάλισε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για εργαζόμενους , ασφαλισμένους και επισκέπτες του χώρου.
Τα παραπάνω διασφαλίστηκαν με την υλοποίηση σειράς μέτρων, όπως εγκατάσταση ηλεκτρονικών κλειδαριών, επιπλέον κάμερας ασφαλείας, χρηματοκιβωτίου χρονοκαθυστέρησης, σύνδεσή μας με ειδοποίηση αστυνομικών αρχών, ασφάλιση χρημάτων (Εθνική Ασφαλιστική) ασφάλεια χρηματαποστολής, φύλαξη και ασφάλεια κτιριακών εγκαταστάσεων ( BRINKS SA ). Έγινε προσπάθεια να προστατευτεί ο ΕΔΟΕΑΠ, οι υπάλληλοι και τα μέλη μας από κάθε μελλοντική απόπειρα επανάληψης του περιστατικού , που καταδικάζεται όπως και κάθε απόπειρα βίας και εγκληματικότητας στην κοινωνία μας.
Έτσι, από 1ης Αυγούστου οι ασφαλισμένοι μπορούν να εισπράττουν άμεσα δαπάνες ύψους μέχρι 300 ευρώ, ενώ τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό Ταμείο θα εκκαθαρίζονται δαπάνες ύψους μέχρι 1.500 ευρώ εφ όσον έχουν τα πλήρη και νόμιμα δικαιολογητικά και αφορούν σε μόνιμες και αιτιολογημένες δαπάνες που εδράζονται σε αποφάσεις της Διοίκησης.
Οι προς εκκαθάριση αιτήσεις για δαπάνες Υγείας και παροχές θα κατατίθενται εντός 3 εργάσιμων ημερών στους λογαριασμούς της ΕΤΕ και εντός 4 ημερών σε όσους τηρούν τραπεζικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα εκτός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Δεν θα υπάρχει Οικονομική επιβάρυνση για το σύστημα ηλεκτρονικής καταβολής των χρημάτων που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι για τις παροχές του Οργανισμού και τις δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως.
Όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν προσκομίσει αριθμό ΙΒΑΝ (ο αριθμός αυτός αποτελείται από 25 αριθμούς και ξεκινάει από τους λατινικούς χαρακτήρες GR) παρακαλούμε να το κάνουν άμεσα στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων.
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να συμβάλετε ουσιαστικά στην προσπάθεια σύγχρονης διάφανης και καλύτερης εξυπηρέτησής σας και στην εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου μας, καθώς όλα τα παραπάνω μέτρα κατατείνουν όχι μόνο στην ασφάλεια, αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: