Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ



Ας έχει συνδέσει το όνομα του με το ΠΔ τακτοποίησης των συμβασιούχων ! Ας έχει πει ότι είναι υπέρ του ΑΣΕΠ! Ο κος Παυλόπουλος συνεχίζει την τακτική της ομηρίας των τελευταίων Κυβερνήσεων με νέες συμβάσεις έργου σε ειδικότητες τακτικού προσωπικού του ΓΚΠ, με απόφαση του, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. Ας έχει δηλώσει πρόσφατα στη Βουλή ότι « σε ότι αφορά προσλήψεις ημετέρων το απορρίπτω» o κος Χ Παναγόπουλος θέλει στις «Υπηρεσίες που υπάγονται απ’ ευθείας στον Πρόεδρο» , 42 ηλεκτρονικούς , 3 Ηλεκτρολόγους, 32 εικονολήπτες, 26 διευθυντές Παραγωγής και βοηθούς, 20 Σκηνοθέτες και βοηθούς, 65 Δημοσιογράφοι και άλλες πολλές ειδικότητες σύνολο 283 άτομα με «γνήσιες συμβάσεις μίσθωσης έργου»!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ;

Η «αξιοπιστία» στο ζενίθ! Και οι εργασιακές σχέσεις στο ναδίρ. Οι περισσότεροι, εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και συλλογικές Συμβάσεις, ενώ οι λίγοι επίλεκτοι και αρεστοί με παχυλές συμβάσεις για να τους υπηρετούν και «συνδικαλιστικά»! Χωρίς ορθή αξιολόγηση των αναγκών, χωρίς νόμιμες εργασιακές σχέσεις και προσόντα, χωρίς σεβασμό στη δημόσια περιουσία που βρίσκουν τρόπους να κακοδιαχειρίζονται.Είναι η δικαιοσύνη τους! Και κάποιοι τους στηρίζουν! Γιαυτο ο κος Χ Παναγόπουλος στηρίζει με μανία όσους θέλουν τη διάσπαση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Καλούμε τη Γ.Σ.E.Ε. να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να καταγγείλουν κάθε μορφή ομηρίας και ρουσφετολογίας. Καλούμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να συσπειρωθούν στην ΠΟΣΠΕΡΤ για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα επίθεση. Να αγωνιστούμε για νέες προσλήψεις με τακτικές συμβάσεις αορίστου χρόνου, αξιοκρατικές με τα αντίστοιχα και αναγκαία κατά ειδικότητα προσόντα και σεβασμό του δικαιώματος της συμμετοχής κάθε εργαζομένου, κάθε πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: