Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Επιλογές και προτιμήσεις


Νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ σήμερα Δευτέρα στις 11.30πμ με στόχο να συγκροτηθεί σε σώμα. Ταυτόχρονα (όπως φυσικά έχει δικαίωμα ο καθένας) εκδηλώνονται και οι προτιμήσεις - προτροπές για τη μορφή και τις επιλογές της συγκρότησης. Την επιστολή του ΠΣΑΤ μας έστειλαν συνάδελφοι που καλύπτουν το σχετικό ρεπορτάζ και την αναδημοσιεύουμε.

Βεβαίως προέκυψε θέμα με την διαφορά μιας ημέρας από την έκδοση της ανακοίνωσης του ΠΣΑΤ (που προηγήθηκε) και της πρώτης συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για να συγκροτηθεί και πολλοί αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να ξέρει κανείς μια εξέλιξη-υποψηφιότητα ΠΡΙΝ αυτή κατατεθεί. Για τα σχόλια που αναπαράχθηκαν σε ιστοοσελίδες και blogs, ο ΠΣΑΤ έβγαλε διευκρινιστική ανακοίνωση, που είναι η ακόλουθη:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ επειδή έγινε προφανώς παρανόηση της συγχαρητήριας επιστολής που απεστάλη σε μέλος του Συνδέσμου που εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και επειδή διαπιστώθηκε κακή χρήση του περιεχομένου της, διευκρινίζει με απόλυτη σαφήνεια ότι ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν ευνόησε, ούτε υπέδειξε οποιαδήποτε υποψηφιότητα στη συγκρότηση προεδρείου στην Ένωση Συντακτών.
Ο ΠΣΑΤ είναι ανεξάρτητο μη Συνδικαλιστικό Σωματείο και δεν εμπλέκεται από την ίδρυση του, εδώ και 60 χρόνια, στις διαδικασίες εκλογής της διοίκησης και των άλλων οργάνων των συνδικαλιστικών μας φορέων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: